Home » Smart hjem » SafeHome: Prisvenlig overvågning til hjemmet
SafeHome: Prisvenlig overvågning til hjemmet

SafeHome: Prisvenlig overvågning til hjemmet

Share

Indbrud og tyveri er stadig et problem, som hærger danske husstande. Hvert år får tusindvis af private hjem ubudne gæster. Med overvågningskameraerne fra SafeHome kan du nemt, hurtigt og økonomisk sikre dit hus eller garage

Det er det, enhver frygter. At komme hjem og konstatere, at fremmede har været på besøg og tømt huset for værdier. Rodet i skufferne, flået fladskærmen ned fra væggen eller stukket af med bilen eller motorcyklen. Dette sker hver dag året rundt for tusindvis af danske familier – men faktisk er det billigere og nemmere, end du tror, at sikre huset mod tyveknægtene.

Med et trådløst kamera fra SafeHome kan du få sendt livebilleder af din stue eller garage uanset hvor du befinder dig. Kameraerne opretter forbindelse til internettet via dit lokalnetværk og sender herfra billeder og video til en app på din smartphone eller tablet. Det betyder, at du har fuld live-overvågning af dit hjem, uanset hvor du befinder dig – døgnet rundt.

Se også:  Somfy Protect Indoor Camera [TEST]: Beskytter dit hjem og privatliv

Kameraerne fra SafeHome er intelligente og holder øje med alt. Registreres den mindste bevægelse, sendes straks en email-alarm afsted til dig. Kameraerne kan desuden indstilles til automatisk at uploade film og billeder til eksempelvis din iCloud-service eller en FTP-server. Billederne af tyven i aktion er et værdifuldt redskab i politiets efterforskning og øger chancen for at opspore gerningsmændene. Kameraerne fra SafeHome er nemme at montere, udendørs som indendørs, og alene synet af dem har en stærk præventiv virkning.

TAGS
overvågningskamera
SafeHome

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S