Home » Mus » Sæt skub i systemet med en SSD
Sæt skub i systemet med en SSD

Sæt skub i systemet med en SSD

Share

Vil du opgradere din pc, er der næppe noget mere effektivt end en god SSD. Priserne er i bund, så det er nu du bør springe ud i det. Vi guider dig på vej. Du får desuden et væld af andre guides, artikler, test og nyheder. Det hele i det nye nummer af Alt om DATA, som er på gaden nu

En SSD sætter ikke bare skub i filoverførslerne, men i hele din pc, som typisk kommer til at køre markant mere smidigt med en frisk flash-disk i systemet. Priserne er faldet markant og udvalget er enormt, så det er bare med at springe ud i det. Der er dog nogle ting, som er værd at være opmærksom på, når du køber SSD. Vi tager et blik på markedet og hjælper dig på vej til det rigtige køb.

Se også:  SanDisk Extreme Pro Portable SSD [TEST]: Hårdført drev med fart på
Musen sikrer dig sejren

Den rette mus kan være nøglen til sejr, når slaget står på den digitale slagmark. Vi tester 6 gaming-mus, der stræber mod at være dit ultimative våben.

Laptop i læder

Hvad skal man gøre for at skille sig ud på pc-markedet i dag? Man kan ikke bare lave endnu en blank aluminiumslaptop. Læder kunne være svaret. Det er i hvert fald hvad HP har kastet sig ud i med Spectre Folio, som vel nok er verdens første hybrid-bærbar skabt med et ydre af ægte kernelæder. Vi tester den unikke bærbar, og fortæller om den har andet kørende for sig end designet.

Se også:  Verbatim Executive Fingerprint Secure SSD [TEST]: Lås filerne med fingeraftryk

Det hele og meget mere får du i Alt om DATA 05/2019, som kan købes i kioskerne nu. Du kan også vælge at tegne et abonnement, så bladet automatisk kommer i din postkasse fremover. Abonnementet giver dig også adgang til det seneste års artikler og test på nettet. Du kan også købe en digital kopi af Alt om DATA, som du kan læse på computeren, eller Alt om DATA i iPad-version til blot 42 kroner.


TAGS
gaming-mus
SSD

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S