Home » Mobiltelefon » Sæt iPhone i forruden
Sæt iPhone i forruden

Sæt iPhone i forruden

Share

Bruger du din iPhone som GPS, så er her en fin løsning til at montere den i forruden på bilen …

Det er oplagt at bruge din iPhone eller iPad i bilen, men det kan være kompliceret at montere den. Men der er hjælp at finde, for Just Mobile har sendt produktet Xtand Go på markedet. Umiddelbart er det en holder til din iPhone, men til to formål: en case til din iPad, og med lidt omtanke kan du konstruere en holder til din iPad.

Men vi starter lige med at kigge på Xtand Go som holder til din iPhone. Enheden består af en sugekopholder, en holder til din iPhone og en slags teleskop-enhed, der skal sidde mellem de to. Denne teleskop-enhed er konstrueret som tre hjul, der er koblet sammen. På den måde kan du dreje din iPhone og justere den, så den passer bedst til dit udsyn.

Se også:  Ny iPhone i aften – her er hvad du kan forvente

Sugekoppen skrues fast på en jævn flade eller i vinduet, og den sidder virkelig fast, når den først sidder der. Der er dog også klisterpuder med, så du kan sætte selve teleskop-enheden permanent fast i din bil, men det kan jeg altså ikke anbefale.

Eneste problem med Xtand Go er, at den har en tendens til at blive løs i teleskop-enheden, specielt hvis den sidder i vinduet og bliver varmet op af solen. Den kan godt nok spændes igen, hvis du har en bacho-nøgle, men det er faktisk irriterende.

Har du to Xtand Go-enheder og et etui til din iPad, kan du klistre en holder til teleskop-enheden på etuiet og montere to sugekopper fast på instrumentbrættet. Derved har du en fastmonteret iPad i din bil. Erfaringen siger dog, at der ikke er mange steder på et instrumentbræt, du kan montere sugekopperne, og en iPad i vinduet fylder alt for meget. Men … det kan godt lade sig gøre.

Se også:  Din iPhone 5 bliver ubrugelig, hvis den ikke opdateres nu

Hvis du kombinerer Xtand Go med Highway Pro, har du mulighed for at bruge din iPad eller iPhone som navigationsudstyr, eller on board-computer uden risiko for, at den pludselig løber tør for strøm.

Selv har jeg opgivet at fastmontere min iPad i bilen, men min iPhone bliver brugt dagligt som navigationscomputer takket være Xtand Go og Highway Pro.


Just Mobile Xtand Go
  • Pris
4
Sending
User Review
0 (0 votes)
Her er den bedste dagspris på Just Mobile Xtand Go Z1
TAGS
gps
iPhone
sugekop
TechLife

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S