Guide: Sæt en lås på mapperne i din pc

Guide: Sæt en lås på mapperne i din pc

Share

Folder Password Expert er et program, som gør det muligt at beskytte mapper mod uønsket adgang. Det kan låse mapper på et internt drev, et eksternt USB-drev og et netværksdrev. Når mapper er beskyttet af en adgangskode og låst, kan indholdet ikke uden videre læses, kopieres, ændres eller slettes. For at få adgang til en mappe skal du nemlig angive adgangskoden.

Folder Password Expert lukker af for alle, der bruger din computer. Selv om de kender din Microsoft-konto, vil de ikke kunne få adgang til data, som du ønsker at beskytte, uden at kende adgangskoden.

Det ellers fine program har to ulemper: Efter 30 gratis dage koster det 39,95 dollar, og brugerfladen er på engelsk. Hvis det ikke er en forhindring, kan programmet hentes på www.folderpasswordexpert.com.

Se også:  Surface Studio kommer endelig til Danmark - se priserne her

1 Lås mapperne
På velkomstskærmen fravælger du ”Show this screen each time Folder Password Expert starts”. Ellers bliver du hele tiden mindet om at opgradere. Klik på “Next”. Vælg opgave (”Lock folders” eller ”Unlock folders”). Vælg ”Lock folders”, og klik ”Next”. På næste skærm klikker du på ”Add”, og vælger den/de mappe(r), som skal låses. Klik “OK”.

DT12_laas01

Del denne