Home » Optisk drev » Sæt dvd-brænderen i tv’et
Sæt dvd-brænderen i tv’et

Sæt dvd-brænderen i tv’et

Share

Plextor PX-612U afspiller og kopierer dvd’er, som enhver anden brænder, men kommer også med indbygget PlexT, som gør det muligt at slutte det direkte til tv’et, når du vil se dine dvd’er på en stor skærm

De nye hd-tv’er har udb-indgang, hvori de kan tilsluttes en lang række apparater, som eksempelvis harddiske, kameraer og usb-nøgler. Almindelige optiske drev bygget til computere har de dog hidtil ikke kunnet tale sammen med, men det er slut nu.

PlexTV omsætter udgangssignalerne, så det efterligner en harddisk. Det gør det muligt at koble Plextors nye PX-612U-drev til både tv, medieafspillere og andre usb-drevne apparater. Når drevet er tilkoblet, skal du blot indsætte en disk, så kan du se indholdet.

Plextors PX-612U er udformet i slankt og let design og bygger på Plextors egen velanskrevne optiske drevteknologi og har samme funktionalitet som en højtydende, ekstern dvd-brænder, med 8× skrivehastighed og understøttelse af alle typer cd’er og dvd’er.

Den driftssikre hardware forstærkes af en softwarepakke med blandt andet PlexUtilities, som tillader afprøvning og kvalitetsmåling af trykte medier samt avanceret drev- og diskinformation, kontrol og finjustering af drevet. Der er også Nero 10 Essentials, som er en applikationspakke af høj kvalitet til dvd-brænding, cd-brænding og afspilning af medier.

Plextor PX-612U er på markedet nu til en anbefalet pris på 59 euro.


TAGS
dvd-brænder
plextor

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S