Home » Andet » Sæt dine billeder trådløst i ramme
Sæt dine billeder trådløst i ramme

Sæt dine billeder trådløst i ramme

Share

Sonys to nye fotorammer har touchpanel og kan streame billeder direkte fra din pc

En fotoramme gør det muligt at nyde sine fotos på en mere elegant måde end foran computeren, men det kan hurtigt blive en kedelig fornøjelse, hvis ikke man opdaterer den med de nyeste billeder med jævne mellemrum.

Nu bliver det lidt lettere at få dette gjort. De nye S-Frame-fotorammer fra Sony, WA700 og W700 er de første modeller, som forbindes automatisk til dit hjemmenetværk via WiFi. Dermed får du mulighed for at hente billeder trådløst fra din pc helt uden brug af kabler og hukommelseskort.

Se også:  Sony PS-LX310BT [TEST]: Giver en trådløs pladespiller nogen mening?

Derudover kan S-Frame-fotorammerne automatisk vise billeder, som er vedhæftet dine e-mails, samt vise de nyeste foto- og album-uploads fra din egen og dine venners Facebook-profiler. Du kan også gense alle dine gamle billeder på harddisken.

Den indbyggede hukommelse er 1GB, og begge rammer har 7″-skærm samt brugervenligt touchpanel, som gør det let at bladre mellem billeder, vælge diasshow-funktioner og opsætte fotorammen til at opdatere indhold fra enten pc, e-mail eller sociale netværk. På rammerne findes desuden en energibesparende tænd/sluk-timer, som kan programmeres til at slukke for fotorammen, og de kan også vise online vejrudsigter fra tjenesten AccuWeather.

S-Frame WA700 tilbyder de samme muligheder som lillebroren, W700, men har også en række øvrige funktionaliteter. Servicen vTuner Internet Radio lader dig lytte til en lang række radiostationer, samtidig med at du kan se på billeder. Du kan også nyde de videoklip, du har optaget med dit videokamera eller digitalkamera i opløsning op til fuld hd, mens de indbyggede højttalere akkompagnerer med lyden.

Se også:  Sony Alpha 6000 [TEST]: Hurtigt og kreativt kamera til flot pris

De nye S-Frames er først tilgængelige fra januar, så desværre bliver de ikke din julegave i år. De vejledende udsalgspriser for DPF-W700B og DPF-WA700B er henholdsvis 1.249 og 1.749 danske kroner.


TAGS
digital fotoramme
S-Frame
Sony

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S