Home » Stationær computer » Sæt den stationære i skødet
Sæt den stationære i skødet

Sæt den stationære i skødet

Share

Træk skærmen helt tæt på dig selv eller sæt den ned i skødet. HP Envy Recline All-in-One PC giver flere indstillingsmuligheder end den typiske alt-i-en-computer

En HP-undersøgelse viser, at størstedelen af dem der bruger touchskærme foretrækker at have skærmen justeret lavt og tæt på, for at kunne udnytte touchfunktionen optimalt. For at opfylde disse behov har den nye Envy Recline-serie et hængsel, der gør det muligt at dreje skærmen under bordniveau og tættere på skødet, så man sidder bedre og kan udnytte touchfunktionen optimalt. Skærmen kan også stilles i lodret position til traditionel brug eller til at se film på.

Både HP Envy Recline23 og HP Envy Recline27 pc’erne er udrustet med fjerde generations Intel Core i-processor og Nvidia grafikkort til de mere krævende opgaver. Envy Recline27 indeholder også NFC, som gør det muligt at dele billeder, kontakter og webadresser med en enkel berøring.

Se også:  HP Z27u G3 [TEST]: Strømlinet kontorskærm med finesser

Til underholdnings- og musikentusiaster kommer desuden en variant med sorte og røde designdetaljer og Beats Audio-drevne dual højttalere.

HP Envy Recline23 og Recline27 forventes at være i butikkerne fra september, mens HP ENVY Recline23 PC Beats Edition kommer i oktober. Prisen bliver omkring 10.000 kroner for alle tre.

[pt id=’2027759′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”HP ENVY Recline23 TouchSmart All-in-One PC beats Edition.”‘]

HP ENVY Recline23 TouchSmart All-in-One PC beats Edition.


TAGS
alt-i-en computer
Beats
Envy
HP

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S