5 tips: Sådan undgår du at mobilen går kold i vinterkulden

5 tips: Sådan undgår du at mobilen går kold i vinterkulden

Share

Mobilen har sværere ved at holde strøm i den bidende vinterkulde. Her er 5 råd, der forlænger batteritiden på mobilen

Koldere vintervejr er på vej mod Danmark. Samtidig er mange danskere lige nu ved at pakke til næste uges skiferie, hvor mobilen er fast følgesvend på pisterne. Men kulde og smartphones er faktisk en uheldig kombination. Derfor oplever mange, at deres mobil hurtigere mister strøm, når det er koldt i vejret.

“I det kolde vintervejr er det helt almindeligt, at din smartphone mister strøm hurtigere end normalt. Det skyldes, at batteriets kemiske sammensætning har det svært med kuldegrader,” siger Christoph Nørgaard, der er privatkundedirektør i Telia.

Se også:  Nu kan mobilen skyde 1000 billeder i sekundet

“Med få simple og effektive råd kan du faktisk selv forlænge batteritiden på din mobil. Ikke så den holder strøm i flere dage, men som regel nok til en lang dag på pisterne – også i koldt vejr. Det handler om at beskytte mobilen mod de værste kuldechok,” fortæller han.

Telia har derfor opstillet 5 gode råd, der kan forlænge batteritiden på din smartphone, når frosten bider.

1. Hold mobilen varm – men ikke for varm

Smartphones og deres batterier kan hverken lide frostvejr eller høj varme. Optimalt skal mobilen opbevares tørt og mellem 10 og 40 grader. Er du på ski det meste af dagen, så opbevar mobilen i en lomme tæt på kroppen.

Se også:  Samsungs næste topmobil forsinkes
2. Pak telefonen ind

Del denne