Sådan tjekker du om dit password til LinkedIn er blevet stjålet

Sådan tjekker du om dit password til LinkedIn er blevet stjålet

Share

Mere end 100 millioner passwords og e-mailadresser er sat til salg på nettets mørke sider efter LinkedIn-indbruddet. Tjek selv om dine login-oplysninger er blevet stjålet

Flere millioner passwords og e-mailadresser er blevet stjålet fra det sociale medie LinkedIn efter et dataindbrud tilbage i 2012. I 2012 troede LinkedIn, at det drejede sig om 6,5 millioner brugere, men det viser sig, at antallet af brugere med stjålne brugeroplysninger er hele 167 millioner.

Ud af de 167 millioner stjålne brugeroplysninger er størstedelen af dem kombinationer af både e-mailadresser og passwords. LinkedIn har derfor opfordret brugerne til at skifte password omgående.

For at tjekke om dine login-oplysninger til LinkedIn er blevet stjålet, kan du gå ind på siden ”Have i been pwned?” hvor du indtaster din e-mailadresse til LinkedIn.

Det er den australske sikkerhedsekspert og Microsoft Regional Director Troy Hunt, der står bag ”Have I been pwned?”. Formålet med siden er at give alle en gratis mulighed for at tjekke om deres brugeroplysninger er blevet hacket.

Når du har indtastet din e-mailadresse får du svar på, om dine private oplysninger er blevet hacket eller ej. Du får også svar på, hvilke af dine data, der er blevet stjålet, hvis du er én af de uheldige brugere.

Del denne