Home » Betalingssoftware » Sådan sikres din tablet
Sådan sikres din tablet

Sådan sikres din tablet

Share

Din Android-tablet skal sikres som din computer. Alt om DATA har kigget på Norton Tablet Security og må komplimentere det for nogle rigtig gode funktioner

Mange tænker ikke over det, men når du arbejder på din Android-baserede tablet, så er du udsat for farer på internettet. Om end endnu ikke så stor udstrækning som på din pc, men der er allerede tilfælde af malware, der har inficeret Android-baserede tablets. Derfor er det vigtigt at forsyne din tablet med en stykke sikkerhedssoftware, og Alt om DATA har testet Symantecs Norton Tablet Security.

Et usynligt program

Programmet installeres via et link, du får i programpakken, og herefter indtastes koden fra pakken, så programmet bliver aktiveret. Du skal dog huske at fortælle din Android-tablet, at den godt må installere programmer fra andre steder end Google Market, og naturligvis slå den del fra igen, efter installationen er færdig.

Herefter er der faktisk ikke det store at bekymre sig over, for programmet skal ikke indstilles. Det beskytter dig automatisk mod malware og blokerer skadelige steder på internettet. Når installationen er færdig, foreslår den også, at du downloader og installerer Norton Anti-Theft, et gratis add-on til programmet, og det kan på det varmeste anbefales at installere det. Her får du nemlig adgang til at spore, låse og overvåge din tablet.

Se også:  Overvågningskameraer [STORTEST]: Tryghed i ferietiden – og resten af året

Først lige tilbage til selve Norton Tablet Security, hvor der ikke er det store, du kan. Primært kan du slå anti-malware fra (men hvorfor dog?), og du kan bestemme, hvor ofte din computer skal scannes.

Du kan også slå web-protection fra, men igen hvorfor dog slå beskyttelsen fra? Og så kan du se status på din Norton Anti-Theft. Norton Tablet Security er stort set usynligt – du mærker ikke på ydelsen, at det kører, og du bliver ikke besværliggjort af programmet, hvilket det skal have stor ros for.

Spor din tablet

Anti-Theft er så en tilføjelse, der virkelig gør programmet stærkt. Klik på linket, og du kommer ind på en hjemmeside, som du skal logge ind på. Her kan du så se, hvor din tablet befinder sig, du kan låse den og melde den stjålet, og du kan tage billeder af den person, der bruger din tablet.

Se også:  Mails til de forkerte modtagere kan få store konsekvenser

Nu er det naturligvis ikke muligt at logge ind på hjemmesiden via din tablet, hvis den er væk, men du kan logge ind på samme adresse på din computer og her gøre nøjagtig det samme.

Når enheden er meldt stjålet, tager den automatisk et billede, ganske diskret, af den person, der betjener den, og lægger disse billeder på din konto hos Symantec. Se, det er smart og en god måde at identificere tyven på. Samtidig har du en ret præcis ide om, hvor pokker din tablet befinder sig.

Alt i alt er Norton Tablet Security et rigtig godt program, der ikke alene øger sikkerheden for dig, når du er online, men også hjælper med til at beskytte din tablet, skulle den blive stjålet.


Norton Tablet Security
  • Features
  • Brugervenlighed
  • Pris
4.5

Alt om DATA siger

Et rigtig godt sikkerhedsprogram til din tablet. Specielt godt er tilbehøret Anti-Theft, der blandt andet sikrer, at du kan tage billeder af den person, der betjener din tablet.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
mobilsikkerhed
Norton
sikkerhed
Symantec
Tablet Security

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S