Home » Guide » Sådan sikrer du dine kodeord
Sådan sikrer du dine kodeord

Sådan sikrer du dine kodeord

Share

Med en gratis password-manager bliver det nemt at sikre alle dine kodeord …

Det er meget vigtigt for en-hver computerbruger at sikre sine kodeord. Det fornuftigste alternativ til at skrive dem ned består i at låse dem inde i en password-manager.

Dashlane er udstyret med et af de stærkeste sikkerhedssystemer, der findes. Ja, det bruger almindelig AES-kryptering, men det registrerer ikke nogen af krypteringsfilerne, hvilket gør det så sikkert, at selv Dashlanes egne folk ikke kan få adgang til dine hemmelige login-oplysninger.

Dashlane er ideelt til opbevaring af kodeord, og der er også plads til forskellige id-numre, kreditkort og kvitteringer. Der medfølger en autofill-funktion, som man kan bruge til at tilføje adresser, telefonnumre og andre oplysninger, som man er træt af at skulle skrive gentagne gange.

Se også:  Arlo Ultra + hub [TEST]: Fremragende billeder og gode funktioner

Hvis man opretter en konto på et nyt website, kan Dashlane generere et stærkt kodeord fra ens browser og dermed gøre kontoen mere sikker fra begyndelsen.

1 Opret master-kodeord.

Når du har installeret Dashlane, klikker du på den blå ‘Create an account’-knap. Du bliver bedt om at oprette et master-kodeord og acceptere betingelserne. Du skal også skrive en e-mailadresse. Vælg ‘Next’. Nu bliver du afkrævet en sikkerhedskode, som bliver sendt til denne e-mailadresse. Når du bliver bedt om at installere Dashlanes browser-extension, skal du gøre det.

[pt id=’2033346′ size=’large’ link=’file’]

 

I den afsluttende setup-skærm bliver du bedt om at importere det browser-kodeord, som Dashlane har identificeret. Vælg dem, du vil gemme, og klik ‘Import’. Dashlane afslutter setup-proceduren. Nu bør browser-extension-ikonet blive grønt. Klik her for at komme til en side med Autofyld, som Dashlane bruger til automatisk at udfylde formularer for dig.

[pt id=’2033347′ size=’large’ link=’file’]

 

Når du kommer til Dashlane-brugerfladen, bliver du ledt gennem en fiks Getting Started-wizard. Den kan du altid få adgang til med knappen øverst til højre. Med den kan du for eksempel opdatere Autofyld-formularen, indstille auto-login og gennemføre test af kodeordssikkerhed. Jo flere af disse sager du gennemfører, desto bedre virker Dashlane for dig.

[pt id=’2033348′ size=’large’ link=’file’]

 

Når du er færdig med alle Getting Started-formularer, kommer du til Security Dashboard, der leverer en rapport over kodeordenes helbredstilstand. Du får en score og en advarsel, hvis du kan forbedre din sikkerhed. Klik ‘Replace now’ , hvis du vil ændre kodeordet for et bestemt site. Dashlane bruger også pop op-vinduer til at give besked, hvis du bør ændre et kodeord.

[pt id=’2033349′ size=’large’ link=’file’]

 

[themepacific_accordion] [themepacific_accordion_section title=”Fakta”]

Dét kan Dashlane

[/themepacific_accordion_section] [/themepacific_accordion]


TAGS
Guide
kodeord
sikkerhed
Tips og trick

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S