Home » Mobiltelefon » Sådan ser Samsungs nye topmobil ud – billeder af Galaxy Note 20+ lækket
Sådan ser Samsungs nye topmobil ud – billeder af Galaxy Note 20+ lækket

Sådan ser Samsungs nye topmobil ud – billeder af Galaxy Note 20+ lækket

Share

Det ser ud til at Samsung er kommet til at lægge billeder af deres nye flagskibsmobil, Galaxy Note 20+, ud på deres hjemmeside langt før tid

Tiden for nye Note-mobiler – Samsungs high-end serie af smartphones til business-folk og kreative – nærmer sig.

Der er allerede sluppet oplysninger ud, som peger på, at det bliver pænt store smartphones. Note 20+ (eller Note 20 Ultra, som den muligvis kommer til at hedde, hvis Samsung følger navngivningen fra S-serien) får ifølge rygterne 6,9″ skærm, mens den lidt mindre Note 20 får 6.7″ skærm. Der kan næppe være megen tvivl om, at Samsung vil føre den høje opdateringsfrekvens på 120 Hz videre fra S20-modellerne.

Se også:  Samsung 870 EVO [TEST]: Bundsolid ssd til fornuftig pris

Kamerateknologien vil formentlig også være meget lig den i Galaxy S20-serien. Det ser ud til at Note 20+ får samme periskop-kamera, som Galaxy S20 Ultra, og dermed sandsynligvis også samme høje zoom.

De netop lækkede billeder, som Samsung tilsyneladende er kommet til at poste på deres russiske site, understøtter dette. Her ser man et kameramodul, der minder om det der sidder bagpå Galaxy S20 Ultra. Det er den velkendte Samsung-blogger Max Weinbach, der har opdaget dette og postet billederne på Twitter:

Bedre ydelse

Processor og ramkapacitet kan være noget af det der får en lille opgradering sammenlignet med Galaxy S20-serien, og så er der selvfølgelig den helt store forskel i at Galaxy Note-mobilerne kommer med S Pen med, så du kan skrive, tegne, klippe og meget mere i hånden.

Vi kender endnu ikke den præcise lanceringsdato på mobilerne, men nye Note-mobiler bliver typisk præsenteret i august, og kommer i butikkerne kort tid efter. Priserne kender vi heller ikke, men de plejer at være højere end Galaxy S20-modellerne, så et forsigtig bud vil være op mod 11-12.000 kroner for den stærkeste Note 20+ og 8.000 kroner for den almindelige Note 20.

 


TAGS
Galaxy Note
Samsung
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S