Home » Mobiltelefon » Sådan ser Samsung Galaxy Z Flip ud indeni
Sådan ser Samsung Galaxy Z Flip ud indeni

Sådan ser Samsung Galaxy Z Flip ud indeni

Share

• En Flip har et tætpakket bundkort i to lag. Denne pladsbesparende teknologi så vi første gang i iPhone X. Den gør livet sværere for bundkortreparatører, men den samler også en masse chips på et meget lille område.

Disse fastlimede plastikrammer beskytter den
primære skærm.

• Vi fjerner de to batterier. Det største er begrænset til en typisk kapacitet på 2370 mAh og 9,15 Wh, mens det mindste batteri klarer 930 mAh og 3,59 Wh. Det bliver til i alt 12,74 Wh, hvilket nogenlunde svarer til andre flagskibsydelser. Lim holder stædigt på batterierne, men sådan er det jo som regel.

• Mild varme og forsigtig lirken får efterhånden løsnet skærmen fra dens ramme. Limen giver sig, men det er alt for let at komme til at adskille skærmens lag ved et uheld. Det øverste lag er af plastik, hvilket i grunden undergraver formålet med en “glasskærm”. Man kan se, at det midterste lag er glas på af grund af den måde, det krakelerer på, når vi åbner det. Ups.

Se også:  Kompakt mediemobil fra Sony - Xperia 5 II har vilde specs til fornuftig pris

• Når man fjerner hængslets “beskyttende” tape, ser man den højeste koncentration af lilla støv. Det ser ud, som om tapen holdt støvet væk fra skærmen, men lod det blive i hængslet.

Det kræver alkohol og forsigtig lirken at fiske batterierne ud.

• Reparationsvenlighed: 3 ud af 6 stjerner. En enkelt stjerneskruetrækker klarer alle skruerne. Mange komponenter er modulære og kan erstattes individuelt. Fastlimede glaspaneler er en unødvendig barriere for adgang til reparation, især i betragtning af telefonens mangel på beskyttelse mod indtrængen. Det er muligt at skifte batteri, men unødvendig vanskeligt på grund af dårlig kabelføring og fraværet af lim, der er nem at fjerne. De komponenter, der indgår i foldeprocessen bliver formentlig slidt i det lange løb, hvilket med tiden kan nødvendiggøre en udskiftning.

I samarbejde med iFixit

Denne artikel er lavet i samarbejde med iFixit, en global sammenslutning af altmuligmænd, der hjælper folk, så de kan få deres ting repareret i stedet for blot at smide dem ud, når de går i stykker. Læs videre på www.ifixit.com.

Video: Her er vores første indtryk af Samsung Galaxy Z Flip

TAGS
flip phone
klaptelefon
Samsung
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S