Home » Mobiltelefon » Sådan ser Huawei P40 Pro ud
Sådan ser Huawei P40 Pro ud

Sådan ser Huawei P40 Pro ud

Share

Billeder af Huaweis kommende topmobil er lækket, og de afslører at der er skruet godt op for kamerateknologien

Om vi kommer til at se Huaweis nye topmobiler, P40 og P40 Pro, på de danske breddegrader er meget usikkert. For efter alt at dømme kommer den ikke med fuldt Android-system og Google-apps, som er essentielt for at kunne gøre den attraktiv for danske brugere.

Men spændende bliver den helt sikkert, uanset hvad. Det er fra Huawei vi har set nogle af de største innovationer indenfor smartphones i nyere tid og trods lidt udfordringer for Trump-administrationen, ser det ikke ud til at de geare ned på den front med de kommende topmobiler.

Se også:  Huawei MatePad Pro [TEST]: Forrygende tablet, nu med apps

Det er hjemmesiden 91mobiles, der har fået fingre i billederne, der viser P40 Pro i de fem farvemuligheder, der vil være tilgængelige – Black, Blush Gold, Silver Frost, Deep Sea Blue, and Ice White. Det tyder på at mobilerne vil få de samme changerende finish som nogle af sidste års P30-modeller. Samtidig ser det ud til at Huawei har kopieret Samsungs frontkamera-design, med et aflangt prikhul ude i siden af de buede skærm. Dette vil rumme et dobbeltkamera, hvor det ene vil være ultravidvinkel.

At der bestemt ikke er sparet på kamerateknologien viser en stor kameraklods på bagsiden. Her finder man fem kameraer. Rygterne lyder på 64 megapixel hovedkamera med OIS og F/1.7 blænde. Dertil vil der være 20 MP ultra-vidvinkel, 12 MP periskob til zoom samt et makrokamera og Time-of-Flight til bokeh-effekter.

Se også:  Huawei reagerer voldsomt på ny amerikansk lov - får store konsekvenser

Den lidt mindre model, P40, får et kamera mindre og vil have en flad skærm istedet for en buet. Billeder af denne er også lækket:

Huawei P40.

Huawei P40.

Enormt batteri

Ifølge rygterne vil P40 Pro få et kollossalt 5.500 mAh batteri med 50 W opladning. Den vil kunne oplades fuldt på 45 minutter.

Vi kan være rimeligt sikker på at mobilen vil blive udrustet med Kirin 990. Det er den samme som sidder i Mate 30 Pro. Huawei har for vane at genanvende processoren fra Mate-mobilerne i P-mobilerne, så mon ikke det også sker denne gang.

Huawei P40-serien vil blive lanceret ved et event i Paris, d. 18. marts.

Selvom meget vil kunne ske de næste par måneder, har Huaweis CEO, Richard Yu faktisk udtalt, at P40-mobilerne bliver uden Googles tjenester. I stedet vil mobilerne køre Huaweis eget styresystem, HMS, med app-butikken, AppGallery indbygget, som på nuværende tidspunkt ikke nærmer sig et udvalg, der kan være tilfredsstillende for en dansk bruger. Der er eksempelvis ingen eBoks, MobilePay, bank-apps osv. Men Huawei arbejder hårdt på at få mange flere danske apps ind, så måske der kan nå at ske noget inden marts.


TAGS
Huawei
Huawei P30 Pro
p40

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S