Home » Gaming & Konsoller » Sådan ser den ud indeni: Controlleren PS5 DualSense
Sådan ser den ud indeni: Controlleren PS5 DualSense

Sådan ser den ud indeni: Controlleren PS5 DualSense

Share

Lad os nu dykke ned i denne hemmelige teknologi, altså den variable modstandsaftrækker [Billede A]. Aftrækkeren virker normalt uden nogen aktiv mekanik, idet den får kontakt med en knap på det blå båndkabel. Men spiludviklere kan vælge at programmere controlleren til nøjagtigt at justere, hvor svært det skal være at bruge aftrækkeren. Den sølvfarvede motor får den hvide snekke til at dreje og føre den sorte løftearm op og giver dermed modstand til aftrækkerens bevægelse, hvilket tilføjer endnu et element af feedback til controlleren.

Intet slår et hurtigt røntgenbillede, vel?

Nu har vi klaret alle de nemme opgaver, og så mangler vi de dele, som er loddet fast. Vi begynder med de to aktuatorer fra Foster, der driver det haptiske system. Dernæst: de to joysticks. De ser ud, som de er identiske med DualShock 4’s Alps-sticks. I sammenligning med dem er en Joy-Con-joystick-udskiftning en smal sag. PlayStation joysticks er mindre tilbøjelige til at slingre end de berygtede Joy-Cons, men det er ærgerligt, at de er loddet på. Endelig er der USB-C porten: Det er endnu en udsat sliddel, som man med fordel kunne gøre nemmere at udskifte.

Se også:  HyperX Clutch [TEST]: Alsidig spilcontroller til mobil og pc

DualSense-controlleren viste sig at høre til PS5’s største opgraderinger. Som en sidste godbid bringer vi her et røntgenbillede af hele den DualSense, vi netop har skilt ad [Billede B] takket være – igen – vores venner hos Creative Electron. Vi står også i gæld til iFixit-bidragsyderen Chunglin Chin, som klarede detektivarbejdet med at identificere chipsene under bundkorttrinnene. Godt klaret!

Rumteknologi eller det nyeste inden for analog styring?

TAGS
controller
dissektion
ps5

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S