Guide: Sådan rydder du ordentligt op i dubletterne

Guide: Sådan rydder du ordentligt op i dubletterne

Share

Det er vigtigt, at du tager backup før rengøringen. Måske har du omdøbt en fil uden at ændre indholdet. Derfor matcher et godt program til at finde dubletter ikke blot filer ved hjælp af deres navne, men også filens egenskaber

Din harddisk er fyldt med hære af digitale fotos, som fylder op. Det er ikke ualmindeligt at tage fem eller flere skud for at sikre, at du har fået et brugbart billede i kassen, men hvad med resten?

Du ønsker sikkert kun at beholde den bedste kopi, men manuelt trawle gennem alle dine billeder er en titanisk opgave. Derfor viser vi dig her, hvordan programmet AntiDupl gør arbejdet en tand nemmere for dig.

Se også:  Rengøringsrobotter [TEST]: Nu gør robotten helt rent derhjemme

Læs også:  Guide: Effektiv rengøring af din pc

Slutresultatet skal være, at du har en hovedkopi af dine filer, plus så mange sikkerhedskopier, du har brug for. Disse kan lagres, nøjagtig som en sikkerhedskopi, i en backup-mappe (som du skal udpege for at sikre, at den ignoreres af programmet).

Du kan også tage kopi med Windows’ egen Filhistorik, hvorved sikkerhedskopien ikke berøres, når du luger ud. Alle andre kopier, eller små variationer af samme, står nu klar til at blive fjernet.

Strømlin din fotosamling

 

Del denne