Home » Styresystem » Sådan redder du en Windows-computer, der nægter at starte
Sådan redder du en Windows-computer, der nægter at starte

Sådan redder du en Windows-computer, der nægter at starte

Share

Her får du tips til, hvad du gør, hvis din pc crasher fuldstændig – eller truer med at gøre det. Plus tips til at klare mindre Windows-problemer

Vær beredt, siger spejderne. Og det er helt sikkert bedre at forebygge end at redde stumperne, når det først er gået galt. Men når det drejer sig om fejlfinding i Windows, er der grænser for, hvad man kan arrangere på forhånd. Selv med det bedste backup-system i verden kan man ikke altid beskytte sig mod en Windows-fejl, et nedbrud eller en total nedsmeltning.

Der er dog ingen grund til fortvivlelse. Hvis man er godt udrustet med nogle få tips og teknikker, kan man forberede sig på det værste, som Windows kan udsætte en for. Vi begynder med de mest katastrofale omstændigheder – en Windows-installation, der nægter at boote, så du ikke når frem til skrivebordet.

Se også:  Prisstærke smartphones [STORTEST]: Den bedste mobil i budgetklassen

Her kommer vi ind på, hvordan man kombinerer Windows’ egne fejlfindingsredskaber med en stærk (og gratis!) tredjeparts-redningsdisk, der øger dine chancer for at løse problemet. Og hvis du ikke kan få Windows til at boote igen, viser vi, hvordan man gendanner vigtige filer fra disken, før man foretager en komplet installation.

Selv hvis det lykkes at boote i Windows, stopper problemerne ikke. Vi præsenterer dig for nogle nyttige fejlfindingsteknikker, der dækker en lang række problemer – fra Windows Update til problemer med USB-enheder og bøvl med applikationer, der fryser. Og for at hjælpe dig med at løse disse problemer med mindst muligt besvær fremhæver vi nogle gratis redskaber, der er egnet til at diagnosticere og løse dine vanskeligheder.

Se også:  Gå aldrig ned på værktøj – og slet ikke på skruetrækkere

Hvis du ikke kan finde løsningen på dit specifikke problem, er der andre muligheder. Vi viser de vigtigste værktøjer og teknikker, som man bruger til at diagnosticere og løse problemer, plus information om, hvor og hvordan man kan finde en løsning på nettet.

Hvis alt andet svigter, kan vi også vise dig, hvordan man foretager en “reparations”-installation, der prøver at genoplive Windows uden at slette nogen programmer, indstillinger eller data – en hjælp til at ordne mere dybtgående sager uden helt at skulle trække i nødbremsen.

Uanset om din Windows-relaterede sag er et mindre irritationsmoment eller et større problem, erfarer du, hvordan du genvinder styringen med din pc og slipper for en unødvendig geninstallation.

1 2 3 4 5 6 7Næste

TAGS
Tips og tricks
Windows
Windows fejlmeddelelser

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S