Home » Stationær computer » Sådan opgraderer du bedst din egen computer
Sådan opgraderer du bedst din egen computer

Sådan opgraderer du bedst din egen computer

Share

Find flaskehalsene på netop din pc og få tips og tricks til at vælge de bedste opgraderinger i det nye Alt om DATA, hvor vi også tester cpu’er og fortæller om fremtidens batterifri mobil

Den perfekte opgradering

Der er intet simpelt svar på hvad du skal gøre for at få en hurtigere og bedre computer. Det afhænger helt af de komponenter du har i din pc og hvordan de er sat sammen. Vi hjælper dig med at vælge de helt rigtige opgraderinger, baseret på lige netop din computer.

Hvilken processor er bedst?

Efter vi har fået mobile varianter af AMD’s Ryzen-chips og laptopvarianter af Intels 8. gen.-cpu’er, er der kommet seriøs konkurrence på markedet for processorer til bærbare. Det er en god nyhed, og den bliver fulgt af nogle spørgsmål. Fungerer AMD’s Zen-arkitektur lige så godt på farten, som i desktopudgaven? Hvem laver den bedste processor til mange porterbare applikationer? Vi ser også på, hvordan disse chips passer ind i det mylder af cpu’er, som Intel har samlet under 8. generations-fanen.

Se også:  Guide: Sådan rydder du op og får mere plads på computeren
Mobilen smider batteriet

Amerikanske forskere er snart klar med en mobiltelefon uden batteri. I stedet henter prototypen energi fra omgivelserne. Vi kigger nærmere på den batterifri mobil.

Det hele og meget mere får du i Alt om DATA 11/2018, som kan købes i kioskerne nu. Du kan også vælge at tegne et abonnement, så bladet automatisk kommer i din postkasse fremover. Abonnementet giver dig også adgang til det seneste års artikler og test på nettet. Du kan også købe en digital kopi af Alt om DATA, som du kan læse på computeren, eller Alt om DATA i iPad-version.


TAGS
Systemoptimering

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S