Sådan gør du dit password svært at hacke

Sådan gør du dit password svært at hacke

Share

Hele 57 millioner, som er langt størstedelen af de hackede e-mailkonti, tilhører den russiske mail-tjeneste Mail.ru, imens Yahoo kommer på en andenplads med omkring 40 millioner hackede konti. 33 millioner er Hotmail-konti imens omkring 24 millioner er Gmails.
Også et stort antal tyske og kinesiske e-mailkonti er blevet ramt. Det oplyser Reuters.

Det er sikkerhedsfirmaet Hold Security, der har opdaget det enorme tyveri af e-mailkonti. Sikkerhedsfirmaet fik oplysninger om tyveriet via et diskussionsforum, hvor en ung russisk hacker pralede af de stjålne e-mailkonti.

Flere millioner brugernavne og adgangskoder kan nu være frit tilgængelige på nettet, og derfor er det en god idé at skifte password, hvis man anvender en af ovenstående e-mail-tjenester.
– For at være på den sikre side er det en god idé at ændre passwordet til sin e-mail, hvis man har en Gmail, Hotmail eller en Yahoo mail. Find på et password, der er svært at hacke, og som kun du kender til. Hvis passwordet til din e-mail bruges til flere forskellige tjenester, så husk at det skal ændres alle steder, men til forskellige passwords, siger IT-Sikkerhedsekspert Janus R. Nielsen fra it-firmaet www.anytech365.com.

Se også:  Alt om DATA stopper angreb

Mange bruger de samme passwords til flere forskellige tjenester, hvilket gør det nemmere for hackere at få adgang til folks private informationer.

Del denne