Home » TV » Sådan finder du det perfekte TV til VM i fodbold
Sådan finder du det perfekte TV til VM i fodbold

Sådan finder du det perfekte TV til VM i fodbold

Share
[Sponsoreret indhold]

Skal du være helt klar til årets VM i fodbold, så er du nødt til at have et tv, der kan vise kampene i optimal kvalitet. Her er et par fifs til, hvad du skal kigge efter …

Årets VM-finale i fodbold vises i flottere billedkvalitet end nogensinde. Der er derfor intet bedre tidspunkt at opgradere sit tv end lige netop nu. Og hvis du vælger det rette tv kan du være sikker på, at du også får forrygende oplevelser, når du ser film og serier eller spiller computerspil.

Knivskarp kvalitet

Det er første gang, at VM-kampe sendes i knivskarp 4K-kvalitet. For at nyde godt af dette, kræver det, at du har et tv, der kan vise indhold i den høje opløsning. Det kan de fleste nye tv’er efterhånden. Er dit tv ikke i stand til at vise 4K, er det under alle omstændigheder værd at overveje, om du skal opgradere. Meget indhold er nemlig tilgængeligt i 4K. Netflix og Amazon har et stort udvalg af 4K-materiale og film fra iTunes kan lejes i 4K.

Høj kontrast

VM-kampene er ligeledes optaget i HDR, så hvis du har et tv, der understøtter teknologien, får du ekstra høj kontrast og forrygende farvegengivelse – grønsværen kommer til at stå helt sprødt og farverne i spilletrøjerne springer ud af skærmen. HDR får du også glæde af, når du ser nyere film og serier. Mange af dem er nemlig optaget i HDR. Der findes dog flere forskellige HDR-formater, så tjek, hvilke af dem tv’et understøtter, inden du køber. LGs tv’er byder på den bredeste understøttelse af HDR-formater og med den særlige a9-processer er de i stand til at levere en exceptionel pallette af farvenuancer.

OLED er det ypperste

Skærmteknologien spiller en stor rolle for oplevelsen. For at få det skarpeste billede med den flotteste kontrast og de dybeste farver, skal du gå efter et OLED-tv. Her kan hver enkelt pixel tændes og slukkes selvstændigt. Det giver en enestående kontrast og detaljerigdom. OLED-tv’er giver også et billede, der ser lige godt ud, uanset hvilken vinkel du ser det fra. Selvom I sidder mange venner omkring tv’et, vil alle således få en lige god oplevelse. LG Signature OLED65E8 er blandt de absolut bedste bud på et førsteklasses OLED-tv.

Flydende bevægelser

Når det gælder sport, er det afgørende, at tv’et er i stand til at vise de hurtige bevægelser på banen helt flydende. LGs tv’er byder på HFR (High Frame Rate), som sikrer, at billederne vises langt hurtigere end øjet kan opfange det. Selv de hurtigste bevægelser fremstår således med en enestående ro. Den kraftfulde a9-billedprocessor bidrager desuden til at eliminerer de mindste ujævnheder i gengivelsen, så du ved enhver type indhold får optimal billedkvalitet og en behagelig oplevelse, du kan fordybe dig i.

TAGS
4K
hdr
hfr
LG
oled
tv
VM

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S