Home » Netværk » Pristjek: Det billigste mobilabonnement på TDCs nye supernetværk
Pristjek: Det billigste mobilabonnement på TDCs nye supernetværk

Pristjek: Det billigste mobilabonnement på TDCs nye supernetværk

Share

TDC er på trapperne med et lynhurtigt 4G mobilnetværk, der kan levere hastigheder helt op til 600 Mbit/s. Men hvordan får du adgang til det og hvad koster det? Se mulighederne her …

 Konkurrencen efter kunderne er hård på det danske telemarked, og derfor prøver TDC sig nu med et nyt trumfkort i kampen om kunderne. Lige før jul testede TDC deres nye 4G mobilnetværk, der kan trække helt op til 600 Mbit/s. Netværket blev testet flere steder i Jylland, og TDC planlægger at rulle netværket ud til hele Danmark i løbet af 2018.

Men hvor meget er 600 Mbit/s egenlig? Sammenligner du TDCs nye hastighed med hastigheden fra de to andre store netværk i Danmark, 3s netværk og Telia/Telenors netværk, er forskellen betydelig.

Se også:  Pristjek: Her får du mest data for under 100 kroner

Har du 3s 4G netværk, forventer 3 nemlig at kunne levere op til 35 Mbit/s. Har du Telia/Telenors netværk, kan du dog forvente en hastighed på 70 Mbit/s. på deres 4G netværk. Det er altså noget af en forbedring som TDCs kunder kan forvente at få.

Udbydere på TDCs netværk

Det er dog ikke kun TDC, der bruger TDCs netværk. TDC lejer nemlig deres netværk ud til en lang række andre teleselskaber. Få et overblik over, hvilke selskaber bruger TDCs netværk nedenfor.

Selskaber der bruger TDCs netværk.

Selskaber der bruger TDCs netværk. Klik på billedet for at forstørre.

Selskaber der bruger TDCs netværk altibox-logo coop-mobil-logo dansk-net-logo Fullrate-logo happii-mobil-logo nettalk-logo stofa-logo telmore-logo unotel-logo yousee-logoBemærk venligst at hastigheder kan varierer afhængig af din mobil og lokation.Vil du have det hurtigste netværk?Efter at have læst hvor hurtigt et 4G netværk du kan få med TDC, kan det være fristende at skifte til et selskab på TDCs netværk, og I Danmark lejer en lang række teleselskaber sig ind på TDCs netværk.

Samlino.dk har sammenlignet priserne på mobilabonnementer fra de selskaber der bruger TDCs netværk, og fundet det billigste abonnement fra hver udbyder:

Mobilabonnementer på TDCs netværk.

Mobilabonnementer på TDCs netværk. Klik på billedet for at forstørre.

Det billigste mobilabonnement på TDCs netværk

Hvis du vil have et mobilabonnement på TDCs nye netværk, kan du finde den billigste løsning hos DanskNet, der netop nu kører et kampagnetilbud, hvor du får halv pris de første 6 måneder. I abonnementet får du 5 timers tale og 10 GB data i Danmark, hvoraf du kan bruge 7,5 GB af disse, hvis du rejser i EU. Lige nu koster abonnementet kun 99,50 kroner i de første 6 måneder, hvorefter prisen stiger til 199 kroner om måneden.

TAGS
abonnement
mobildata

DEL DENNE
Share

Seneste Tech test
Seneste konkurrencer

Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 33 74 71 16
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2019
Audio Media A/S