Sådan bygger du din egen PC

Sådan bygger du din egen PC

Share

At bygge sin egen pc er en stor del af glæden ved pc-gaming. Vi leder dig trin for trin gennem processen

1 Forbered kabinettet
Lad os gå i gang. Tag først begge sidepaneler af kabinettet. Du skal have adgang til begge sider, så du kan montere hardware, styre kabler og sørge for, at det er nemt at komme ind. Der kan hurtigt blive trængsel.

Flyt eventuelle kabler i kabinettet til siden. Dem vender vi tilbage til.

2 Nu til bundkortet
Der bør følge separationsskruer med dit kabinet, som det ses her (somme tider er de gyldne og ikke sorte). De forhindrer, at bundkortet kommer i direkte kontakt med kabinettets bagside, for det kan forårsage kortslutning. Find hullerne på bundkortet; her skal skruerne nemlig sidde. Det kan variere fra model til model. Skru dem fast.

Se også:  Guide: Kom i dybden med Windows 10

AOD04_byg_en_pc02

Tag i/o-skoldet (input/output) og lad det flugte med rammen inden i kabinettet. Denne tynde plade beskytter mod støv og sikrer, at du får bedre styr på på din luft-cirkulation. Sørg for, at skjoldet vender den rigtige vej, før du sætter det i bundkortet. Skub ind, og pas på ikke at trykke for hårdt i midten (men du skal måske trykke meget hårdt på kanterne). Der burde fra hver side komme et tilfredsstillende klik, som fortæller dig, at skjoldet sidder, som det skal. 

AOD04_byg_en_pc03

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Næste

Del denne