Sådan bruger du Windows’ God Mode

Sådan bruger du Windows’ God Mode

Share

Alle, der har brugt Windows 10 i et stykke tid, kender besværet med at finde frem til en bestemt indstilling. Alt det, der kræver mere end at ændre skærmens baggrundstapet eller slå wi-fi til og fra igen, kan man gøre på et ud af tre steder.

Og Kontrolpanelet er, på trods af det nye hvide minimalistiske look, ikke altid lige hjælpsomt, når det gælder om at guide brugeren frem til de indstillinger, man søger. Ville det ikke være dejligt, hvis man kunne samle alle indstillingerne det samme sted? Et enkelt sted, hvor man kunne lede efter problematiske systemindstillinger eller bundkort-egenskaber. Og det kan man faktisk.

Se også:  Guide: Find alle de bedste apps i Windows 10

Når du har oprettet din God Mode-mappe, finder du mere end 200 adgange til indstillinger på tværs af din pc. De, der stadig bruger Windows 8, kan få særlig nytte af denne funktion, fordi de stadig lever under Amuletter-bjælkens tyranni.

1 Opret en god mode-mappe
Desværre er koden lidt mere kompleks end ‘IDDQD.’ Opret en ny mappe (højreklik og vælg ‘Ny > Mappe’). Kald den ‘GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}.’ Find den online. Kopier og indsæt. De første ord før mappenavnet kan du vælge, som du vil. [Billede A]. Hvad med ‘Divine Right Of Kings’? Uanset hvad du vælger, fremkommer en mappe med dette navn på dit skrivebord. Vi har valgt ‘Dominatrix Mode’, fordi vi har en barnlig forkærlighed for WOW’s Succubus.

Se også:  Microsoft på vej med kæmpe Windows-opdatering
Del denne