Home » Hardware » Sådan bliver pc’en bedre i 2021
Sådan bliver pc’en bedre i 2021

Sådan bliver pc’en bedre i 2021

Share
Ekstraudstyr vinder frem

Fra mus og Headset til VR og andet

Resten af året tegner godt for pc-ekstraudstyr til både professionelle og gamere. Et års hjemmearbejde har medført, at flere og flere mennesker har brug for gode hjemmearbejdspladser – fra tastaturer af høj kvalitet til komfortable headset. I 2020 fik vi forrygende ekstraudstyr med strålende fornyelser, fra det justerbare aktuationspunkt på SteelSeries Apex Pro til den udbredte indførelse af virtuel 3D-lyd i gamingheadset.

Hvad bringer de resterende måneder så helt konkret? Lad os begynde med et fint nyt headset. Gaminglyd-eksperten HyperX har et nyt på vej, nemlig det trådløse Cloud II-gamingheadset. Det har 30 timers batteritid, neodymium-højttalere på 53 mm og en trådløs forbindelse på 2,4 GHz med minimal audiolatens.

Det rummer også HyperX’s fremragende støjreduktionsteknologi i boom-mikrofonen, som er certificeret af både Discord og TeamSpeak (og af os, for den sags skyld). Virtual 7.1-surroundsound er også en naturlig del, og det hele er klædt fint på i firmaets signaturfarver, sort og rød, mens enhederne fremstår med kunstlæder og hukommelsesskum.

Der kommer også nogle nye tastaturer såsom nye Cherry MX-drevne udgaver af det forrygende One 2 RGB og Mecha Mini v2 fra Ducky, der erstatter Kailh-switch-udgaverne. Doubleshot PBT-keycaps, imponerende nye kontakter og en række enestående formgivninger får mundvandet til at løbe hos elskere af mekaniske tastaturer.

Når det gælder VR, har HP en ny model på vej: Reverb G2. Det første indtryk er godt: Enheden har ergonomiske kameraer og to LCD-skærme på 2160 x 2160 pixel på op til 90 fps og leverer en VR-oplevelse, der ser ud til at kunne feje konkurrenterne Oculus Rift S og HTC Vive Pro af bordet. Og det har vi netop fået bekræftet i den test, du kan læse i dette nummer af AOD (side 57).

Steam-funktionalitet er standard her, og både objektiver og højttalere på G2 er udviklet af Valve. Højttalerne ser ret omfangsrige ud, men de er anbragt 10 mm fra øret med henblik på at give den ønskede komfort. Samtidig er det et af de letteste VR-headsets, der findes, idet de letteste modeller vejer blot et halvt kilo.

Vi vil også sætte vores penge på en ny udgave af HP’s “VR Backpack”. Det er en pc, der er udformet som en rygsæk, og som er udviklet til at understøtte den oprindelige Reverb. Den forrige udgave var rettet mod erhvervslivet. Den var udstyret med et RTX 2080 og med 32 GB højhastigheds-ram. Under alle omstændigheder er der masser af teknologi, som vi glæder os til at lege med i resten af det spændende teknologiår 2021. 

Duckys Mecha Mini var fremragende, og dets v2 forventes at være endnu bedre.

Optiske switche er uden tvivl fremtidens løsning for billige tastaturer med taktil reaktion.

1 2 3 4 5 6 7Forrige

TAGS
AMD
intel
pc
processer

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S