Home » Hardware » Sådan bliver pc’en bedre i 2021
Sådan bliver pc’en bedre i 2021

Sådan bliver pc’en bedre i 2021

Share

AOD tager chancen og forudser, hvad resten af computer-året 2021 har at byde på. Vi går helt i dybden (selvbyggere og pc-gamere, læs videre!) og gennemgår scenarierne punkt for punkt

Det føles efterhånden som en lettere fortærsket iagttagelse, men vi kan vist roligt sige, at 2020 var et rædsomt og meget udfordrende år. Dette år – men nu også 2021 – har vist os, hvor afhængige vi er af den ydmyge transistor. Livet har ændret sig på godt og ondt, og den verden, vi kendte, vil formentlig ikke eksistere på samme måde som før, når denne pandemi forhåbentlig er overstået hen over sommeren. Hvis videnskabens forudsigelser holder stik, og befolkningstilvæksten fortsætter som hidtil, vil sygdomme af denne art formentlig blive langt mere almindelige. Og som konsekvens heraf vil der uden tvivl ske større ændringer i vores måde at arbejde på, vores fritid og den måde, vi omgås vores nærmeste på.

Se også:  Intel i5-11600K [TEST]: Her brillerer Rocket Lake-teknologien

Vi kan allerede iagttage, at disse ændringer finder sted: Langt flere af os arbejder nu hjemmefra, og de mange vil formentlig gerne se den tendens fortsætte, også efter at denne periode af historien er slut, i hvert fald på en fleksibel basis. Til trods for at nogle økonomier lider under recession, er der ét område, som ikke er blevet ramt negativt af denne kolossale globale omvætning, og det er teknologibranchen. Det er måske ikke overraskende, at dette områder har haft stor vækst: Flere og flere af os har fået brug for hurtigere processorer, bedre forindelser og nye pc’er, og derfor kan branchen ikke følge med efterspørgslen. 

De teknologier, der har set dagens lys i årets løb, har været imponerende. Vi har fra AMD og Nvidia fået nye gpu’er, der for alvor er begyndt at udfordre muligheden for 4K-gaming; processorudvikling, som har rystet veletablerede branchekonger; mere imponerende skærmteknologi til langt bedre priser; og en armada af nye, ergonomisk udformede enheder – og endnu mere er blevet føjet til et i forvejen stort udvalg.

Se også:  Guide: Sådan får du pc’en hurtigere i gang

På et andet tidspunkt i historien ville disse lanceringer være blevet betragtet som legendariske. Vi er blevet forkælet med utrolig hardware i de seneste måneder. Men vi har ganske givet kun set begyndelsen.

Det tager altid tid, før nye tendenser, krav og følgevirkningerne af innovation og design kommer på markedet, og konsekvenserne af COVID-19 for branchen og for miljøet af pc-entusiaster som helhed vil først for alvor slå igennem senere på året. 

Hvad kommer der til os på computerfronten? Hvad kan vi forvente? Og hvilke teknologier er der grund til at se frem til? Her er forventningerne til resten af 2021.

1 2 3 4 5 6 7Næste

TAGS
AMD
intel
pc
processer

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S