Sådan bliver Minecraft smuk

Sådan bliver Minecraft smuk

Share

Det er måske et af alle tiders mest populære spil. Minecraft har givet os en platform, hvorpå man kan lave alle mulige former for sære og herlige konstruktioner. Men i sammenligning med nogle af de spil, som superbrugere spiller i dag, mangler det i høj grad grafisk troværdighed. En almindelig Minecraft-installation med selv de højeste indstillinger ligger langt fra moderne grafik. Indtil nu.

Du har sikkert set shader- og lyspakker til Skyrim, Witcher og GTA, men har du set dem til Minecraft? Det er et spil, der kan nyde stor fordel af en forøgelse af den grafiske troværdighed. Når hele spillet består af kvadratiske blokke, er muligheden for skygger og anden belysning en forrygende forbedring af dette voxel-baserede univers. Det kan fuldstændig ændre oplevelsen.

Se også:  Se video: Nordjysk landmand fik leveret computerspil med en drone

Hvis du vil have det bedste ud af dit system, findes der ikke en bedre metode end at dynge shaders ind i Minecraft. Vores testsystem til Minecraft-eksperimenter består af en sølle Core i5-4670K, der kører sammen med 16 GB ram, og et GTX 980. Alligevel nåede vi kun op på 20 fps ved 1440p med nogle af de bedste shaderpakker, der findes.

Del denne