Home » Mobiltelefon » Sådan bliver Android 12: Her er de 10 fedeste funktioner
Sådan bliver Android 12: Her er de 10 fedeste funktioner

Sådan bliver Android 12: Her er de 10 fedeste funktioner

Share
Enhåndstilstand

Android-mobiler bliver større og større. Mange topmobiler har så store skærme, at det selv med en stor hånd er umuligt at strække tommelfingeren helt ud i det fjerneste hjørne, når du holder mobilen med én hånd. Det skal den nye enhåndstilstand rette op på. Vi har allerede set forsøg med denne funktion, indbygget i brugerfladen hos forskellige Android-producenter, men nu bliver det en fast integreret del af Android. Når den er slået til, skal du blot trække ned i en bar i bunden af skærmen, så rykkes alt hvad der er i toppen ned i den nederste del af skærmen, så det er nemmere at nå med tommelfingeren.

Se også:  Nu kan du køre Android-apps på Windows-computeren

Haptisk feedback

Spilcontrollere har ofte indbyggede vibrationsmoterer, så du kan mærke spillets hændelser i hænderne. Nu bliver det muligt at udnytte denne funktionalitet, når du spiller på mobilen. Android 12 vil være i stand til at sende information om haptisk feedback videre til din spilcontroller, så du får en mere “konsolagtig” oplevelse. Det vil også være muligt at anvende mobilens vibrationssystem til samme formål eller til at summe i takt til musik m.m.

Redigér inden du deler

Vil du beskære et billede inden du deler det skal du i dag igennem en redigeringsapp. Det vil ikke være nødvendigt i Android 12. Her vil nemlig være en billedredigeringsfunktion tilgængelig direkte i delingsmenuen. Her du kan du beskære, tegne og skrive på billedet og andet, før du deler det videre.

Se også:  Alt du skal vide om Android 11

Nemmere musikstyring

Android 12 vil understøtte MPEG-H og op til 24 lydkanaler. Det vil også være nemmere at styre den musik der afspilles på mobilen. Når du trække ned i topmenuen, før du et større afspilningsvindue, hvor du skal styre din aktive musikafspiller og vælge hvilke enhed den skal streame musikken til.

 

Dette er den nuværende Android 11 menu. Den udvides betydeligt i Android 12.

TAGS
Android
android 12
mobilstyresystem

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S