Home » Mobiltelefon » Sådan bliver Android 12: Her er de 10 fedeste funktioner
Sådan bliver Android 12: Her er de 10 fedeste funktioner

Sådan bliver Android 12: Her er de 10 fedeste funktioner

Share

Googles nye mobilsystem er på trapperne. Det byder på en masse nye funktioner. Her er de ti vi glæder os mest til

Google har allerede frigivet de første par versioner af Android 12 til udviklerne, i form af de såkaldte Developer Previews, som gør det muligt at afprøve de nye værktøjer, så man kan skabe apps, der gør brug af dem. Almindelige brugere får formentlig mulighed for at prøve systemet af i maj. Her vil Google, hvis de ellers følger traditionen, afholde den årlige IO udvikler-konference, hvor systemet præsenteres og den første offentlige beta slippes fri. Den færdige version rulles formentlig ud til de første mobiler i starten af efteråret.

Se også:  BenQ EH600 [TEST]: Stressfri business-projektor

Android 12, som også går under navnet Snow Cone, ser ud til at blive en af de større opdateringer af det populære styresystem, med et væld af forbedringer og nye funktioner. Her har vi udvalgt ti af de mest spændende nye features:

Rullende skærmskud

For mange brugere vil dette ikke være en ny funktion. Mange producenter af Android-telefoner har nemlig allerede implementeret den i deres brugerflade. Men nu bliver den en fast del af Android-systemet. Denne, i vores øjne helt uundværlige feature, gør det muligt at tage et screenshot, ikke kun af den synlige del af skærmen, men af hele den side du er på, uanset hvor langt den rækker ned. Når du tager et screenshot får du mulighed for at vælge “rullende screenshot”. Så bladres der gennem hele siden, mens mobilen stykker et langt jpg-billede sammen til dig.

Se også:  iPhone bliver endnu bedre: Her er alle de nye funktioner i iOS 15

Del dit Wi-Fi i et snuptag

Man orker næsten ikke at finde den lange kode frem, når din ven beder dig om dit Wi-Fi password, for at spille sit nye yndlingsnummer på dit Sonos-anlæg. Nu bliver det heldigvis meget nemmere. Den allerede velfungerende Nearby Share-funktion udvides, så du nu nemt som ingenting kan dele kodeordet til dit trådløse netværk med enheder i nærheden. Klik på Wi-Fi-ikonet, vælg “Deling tæt på” og vælg den enhed du vil dele dit password med.

TAGS
Android
android 12
mobilstyresystem

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S