Home » TV » Så er 3D-tv’et i Danmark!
Så er 3D-tv’et i Danmark!

Så er 3D-tv’et i Danmark!

Share

I løbet af måneden er de første 3D-tv fra Samsung ude i de danske butikker. De nye fjernsyn forvandler også almindeligt 2D-indhold til 3D

Så er det afgjort! Samsung blev de første med et 3D-tv i Danmark. I den allernærmeste fremtid kan du finde elleve forskellige modeller i butikkerne.

Det indbefatter syv supertynde LED-TV (7- og 8-Serien), to LCD-TV (7-Serien) og to plasma-TV (7-serien). Størrelserne varierer fra 40 til 63 tommer. Priserne starter ved 10.999 kroner og inkluderer et par 3D-briller.

Til at afvikle indholdet lancerede Samsung 3D blu-ray-afspilleren BD-C6900 tidligere på måneden. På nuværende tidspunkt er der dog ikke det helt store udbud af 3D-titler på blu-ray, og der vil desuden gå noget tid, før vi kan se 3D på tv-kanalerne herhjemme.

Se også:  Samsung løfter sløret for nye tv'er med solenergi og Neo QLED-teknologi

Det skal man imidlertid ikke bekymre sig om. Samsungs nye tv har nemlig den særlige egenskab at kunne forvandle almindeligt 2D indhold til 3D. Det sørger en specialudviklet processor for.

Hvordan resultatet så bliver, har vi ikke haft mulighed for at efterprøve, men Samsung lover, at gamle film får en helt ny, ekstra dimension, og at fodboldbanen får en større dybde.

Konsolspil kan selvfølgelig også vises i 3D. Her skulle man få et roligere billede, fordi man som spiller træder mere ind i spillets grafik end under normale omstændigheder.

Med den nye internet@TV-platform får man adgang til Samsung Apps, hvor man kan downloade nye småprogrammer og genveje til forskellige internettjenester, mens ”allshare” giver mulighed for at sammenkoble dlna-kompatible produkter via det trådløse netværk.

Se også:  Samsung Galaxy Watch3 [TEST]: Tæt på perfekt

De nye fjernsyn er desuden udstyret med usb-porte, så man har mulighed for at optage og pause TV-udsendelser ved hjælp af en helt almindelig usb-nøgle.

Skal de tørre facts skal på bordet, kan det nævnes at 3D-tv’ene er full HD med en billedfrekvens på 200Hz og understøttelse af hdmi 1.4. Alle Samsungs LED-TV med 3D er også miljømærkede med EU-blomsten.


TAGS
3D
3D tv
Samsung
usb-recording

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S