Home » Promotion » Så nemt gør du din have smart
Så nemt gør du din have smart

Så nemt gør du din have smart

Share

 Annonce 

Få en smart have, hvor vanding, plæneklipning og anden havepleje bliver automatiseret og app-styret. Nye, smarte haveprodukter fra GARDENA giver dig fuld kontrol og gør havearbejdet sjovere og lettere

Nu kan du få en smart have. En ny udvikling er på vej, hvor vanding, plæneklipning og anden havepleje digitaliseres, og hvor enhederne i den smarte have styres og overvåges fra en mobilapp. Denne revolution føres an af havespecialisten GARDENA.

For nylig lancerede GARDENA et komplet automatisk system i tysk topkvalitet, der gør det muligt som haveejer at overlade rutinearbejde i haven til smarte enheder, der styres og overvåges trådløst fra din mobiltelefon.

Når du har installeret de forskellige komponenter, passer de deres opgaver uden nødvendig indblanding og uanset, om du er hjemme eller ej – alt imens du kan kontrollere arbejdet fra dit stuevindue eller fra mobilen.

GARDENAs smarte enheder giver dig fuld kontrol over blandt andet vanding og plænepleje, og de gør havearbejdet nemmere og sjovere end nogensinde.

Se også:  Den perfekte partner til din mobile livsstil

Det nye system forhandles som en række grundpakker, der indeholder de forskellige enheder samt en gateway, som du skal forbinde til hjemmets Wi-Fi-router. Med sådan en grundpakke er du godt i gang og kan herefter bare supplere efter lyst og behov.

Gateway-boksen placeres indendørs, og den installeres nemt med mobilappen. Herefter kan du begynde at tage de syv forskellige smarte enheder i brug.

De smarte haveprodukter fra GARDENA

1 Smart Pressure Pump
2 Smart Water Control
3 App (iOS/Android)
4 Smart Pipeline Water Control
5 Smart Gateway
6 Smart Sensor
7 Smart SILENO life 1000
8 Smart Power Adapter

Ud over en robotplæneklipper og envandingskontrol kan du få et jordspyd, der hver time måler jordbundsfugtighed, lysintensitet og jordtemperatur. Yderligere fås en Irrigation Control, der samarbejder med GARDENAs sprinkler- og Micro Drip-systemer.

Kom hurtigt i gang

Der er også en Pressure smart-pumpe, som kan pumpe op til 5000 l vand i timen direkte op fra en brønd, samt en GARDENA Smart Power Adapter, der tændes og slukkes ved hjælp af appen, så alt, hvad du har af ”haveunderholdning” (for eksempel GARDENAs vandingssystem, men også et musikanlæg eller en lyskæde) slukker af sig selv på et valgt klokkeslæt.

Se også:  Et væld af smarte pærer fra WiZ - kræver ingen hub

GARDENAs smart-system kan desuden fungere med smart-komponenter fra andre producenter.

For nuværende kan systemet samarbejde med Netatmo og Husqvarna, sådan at for eksempel udendørskameraet Netatmo Presence og robotplæneklipperen Automower med Connect kan indgå i systemet. De kan app-styres via Apple HomeKit og Siri samt diverse digitale kort- og vejrtjenester. En implementering af IFTTT Cloud-platformen vil snart gøre det muligt at stemmestyre systemet via Amazon Alexa og Google Assistent.


TAGS
annonce
Gardena
have
smart hjem

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S