Home » Mobiltelefon » Så meget er din brugte mobil værd
Så meget er din brugte mobil værd

Så meget er din brugte mobil værd

Share

Din gamle, brugte mobiltelefon kan meget vel være en hel del værd. Markedet for brugte mobiltelefoner er i vækst, så måske skal du stoppe op en gang, før du kører på genbrugspladsen med den kasserede smartphone

Har du tænkt over, hvor meget din mobil-telefon er værd, når du ikke længere er interesseret i den, fordi du har købt en ny?

Hver gang en ny supertelefon rammer markedet, så står en hel masse tech-fans med to fantastiske stykker elektronik i hånden: Det nye vidunder og den ”gamle” sag, der var den nyeste supertelefon for ikke så mange måneder siden. Den sidste ryger derefter ned i skuffen eller på genbrugspladsen.

Det sker faktisk 2,6 millioner gange om året i Danmark. Eller noget nær. For så mange smartphones køber danskerne i løbet af 12 måneder. Det svarer til, at hver eneste dansker, lille som stor, køber en ny mobiltelefon hvert andet år.

Se også:  Motorola moto g62 [TEST]: Mediemobil med svag motor

Det er spild af god telefon at smide den ud, mener Søren Heilmann, der er CEO for BlueCity, som både har en større onlineshop og flere fysiske butikker, hvor der sælges brugt elektronik. Han vurderer, at potentialet for brugtmarkedet er så stort, at man kun er ved at skrabe overfladen:

Vækst i det brugte

”Mobilmarkedet er som sådan ikke i vækst. Men det er brugtmarkedet. Og det er jo fordi, der er så mange telefoner derude.”
Søren Heilman mener, at man i fremtiden vil tænke brugtmarkedet for mobiler på samme måde, som man tænker om brugtmarkedet for biler:

”De færreste vil købe en ny bil og så lade den gamle stå i garagen. Det er i virkeligheden det samme, der sker, når man lader den gamle mobiltelefon blive i skuffen. Hvis det er en god og forholdsvis ny telefon, så repræsenterer den altså en vis værdi. Og jo bedre man har passet på den, desto mere får man for den”

Se også:  Her er nyhederne i iPhone 14 Pro – og den er virkelig professionel

Mange forhandlere og teleselskaber er da også begyndt at tilbyde såkaldte buyback-ordninger, hvor kunderne indleverer deres gamle mobiltelefon for derved at få rabat på den nye.

Mange salgssteder

Det vrimler med shops, der køber og sælger brugte mobiltelefoner. Ud over bluecity.dk finder du eksempelvis tronic.dk (som har mange af de helt gamle modeller), refurb.dk, datamarked.dk og brugteiphones.dk. Vær opmærksom på, at der kan være forskel på de vilkår (for eksempel garanti), der tilbydes.

TAGS
brugtsalg
smartphone
Tips og trick

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S