Stortest: Så meget bærbar får du for under 4000 kroner

Stortest: Så meget bærbar får du for under 4000 kroner

Share

Du har måske slet ikke brug for en bærbar computer med en overflod af hestekræfter, så hvorfor ikke spare en masse penge og kigge på budgetprisklassen mellem 3000 og 4000 kroner, før du køber ny computer?

Du har måske ikke det store behov for at kunne håndtere grafik, redigere videoer eller kaste dig ud i heftige action-spil. Eller du skal måske bare have en supplerende computer, som du nemt kan have med til møder, i sommerhus, i skole – uden at den skal kunne yde som en workstation. Så skal du måske kigge på prisklassen lige under de 4000 kroner, næste gang du køber bærbar pc.

Se også:  7 stærke råd før du køber en let bærbar

Læs også: 7 sikre råd før du køber en budget-bærbar

Her kan du få både små og ultrabærbare computere eller velvoksne modeller med fuldt tastatur og stor skærm. Og de er ikke fyldt med varm luft, men kan rent faktisk bruges til noget.

Ydelsen er dog den billige computers akilleshæl. Du får ikke en processor fra øverste hylde, ej heller den nyeste skærmeteknologi med gispende høj opløsning. Til gengæld skal du ikke betale for funktioner og ydelse, du måske alligevel ikke har behov for.

Læs også: Gør computeren bedre med tilbehør

Langsomt er blevet hurtigt
En billig bærbar anno 2016 er slet ikke så ringe afslører vores test. For selvom der ikke står Intel Core i7 eller en anden topprocessor på menuen, så er de nyeste prisbillige og mindre kraftige processorer ikke langsomme. Hele niveauet er løftet betragteligt de seneste år.

Se også:  Lette laptops [STORTEST]: Bærbare der virkelig er bærbare

Del denne