Home » Andet » Så er det rejsetid
Så er det rejsetid

Så er det rejsetid

Share

Det pibler frem med nye måder at finde frem til verdens mest interessante rejsedestinationer på – via lokale tips, dronefilm og private rejsebeskrivelser

Sommeren er over os, og mange danskere kan se frem til spændende oplevelser rundt omkring i verden. Det er heldigvis samtidig blevet meget sjovere at opleve verden og søge inspiration hjemmefra, hvor det nyeste skud på stammen er dronefilm.

[pt id=’2035455′ size=’large’ link=’file’]

 

Med minihelikoptere kan fotografer med ferme fjernstyringsevner filme spektakulære flyveture i fugleperspektiv, og både amatører og professionelle lader flittigt deres droner svæve over alskens flotte landskaber, byer og andre rejsemål. På to nye sider Travel by Drone og Travel with Drone findes der således et hav af film optaget med droner, som vælges via et verdenskort. Her kan du se alt fra smukke landskabssekvenser over Svalbard og Toscana til hektiske byklip fra New York og Berlin – eller film fra så fjerne egne som Mongoliet eller Antarktis, hvis man higer efter et gedigent skud kulde midt i sommerheden.

Se også:  Nordiske virksomheder prioriterer velvære over klima på forretningsrejsen

De lokale guider

En anden ny spændende tendens, der kan få en på vej mod de mest spændende rejseoplevelser, er at lade lokale folk være din guide. Hos Spotted by Locals giver lokale beboere i 61 byer deres bedste tips til god mad, kulturoplevelser, barer og shopping med videre, og hvem kender de bedste steder bedre end de lokale?

[pt id=’2035454′ size=’large’ link=’file’]

 

Måske andre rejsende – og her er der guldkorn at hente fra flere kanter. Tjek eksempelvis Gadling, der samler en række passionerede rejsebloggeres beretninger fra nær og fjern. Eller prøv lykken hos eyeCanGo, der samler og vurderer en masse bloggeres rejsebeskrivelser af spændende rejsemål. Eller gå direkte til Gogobot, der samler populære steder, restauranter og seværdigheder og lader brugerne bedømme dem.

Vurderingerne tager endda højde for, om du er backpacker eller en familie på tur i hvert enkelt steds bedømmelse, så du kan få anbefalinger, der passer til behovet. Det er unikt og meget brugbart.

[pt id=’2035456′ size=’large’ link=’file’]

 

Helt så skræddersyet er den enorme rejseressource Tripadvisor ikke, men stort set alle dele af verden er taget under kærlig behandling af sidens mange brugere, og kategorien Travellers Choice er en guldgrube af tips til gode strande, restauranter, hoteller og seværdigheder.

Se også:  Pas på hovedet! DJI klar med kvalitetsdrone som må flyve i byen

En sidste og ganske alternativ måde at søge inspiration til nye rejser er via siden List Challenges. Her finder man lister om alt lige fra verdens bedste film til bedste rejsedestinationer. Udfordringen består i at klikke sig igennem listen og se, hvor mange af eksempelvis Europas 100 største turistattraktioner, du har set. I første omgang er det sjovt at se, hvor berejst man egentlig er i forhold til andre. Der er dog også den bonus ved at køre forskellige udfordringer igennem, at det virker ekstremt inspirerende at finde ud af alle mulige spændende seværdigheder og rejsemål, der mangler på ens tjekliste.

God sommer!

[pt id=’2035457′ size=’large’ link=’file’]

 

[themepacific_accordion] [themepacific_accordion_section title=”Fakta”]

Den bedste rejsemakker

[/themepacific_accordion_section] [/themepacific_accordion]


TAGS
Drone
rejse

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S