Home » Smart hjem » Så er der nye Hue-lamper til haven
Så er der nye Hue-lamper til haven

Så er der nye Hue-lamper til haven

Share

Hue-sortimentet udvides med to nye udendørslamper samt en ny funktion i appen, der kan skabe hyggestemning både udenfor og inde i dit hjem

Selvom udendørssæsonen kan føles langt væk lige nu, er der faktisk ikke mere end en måneds til at vi kan begynde at kalde årstiden forår. Det betyder mere tid i haven, og derfor kan man så småt begynde at overveje hvordan udendørsarealer skal indrettes.

Signufy, som står bag Hue-brandet, er klar med et par forslag til, hvordan du kan opgradere havebelysningen. Udendørssortimentet udvides med to nye lamper.

Varm vintage-stil

Den nye Inara væglampe giver dig glødepærens varme lys i en i vintage-lampe med alle de smarte funktioner du kender fra Philips Hue. Det dæmpbare varme hvide lys giver elegance til terrassen og skaber den rette atmosfære til hyggeligt samvær udendørs.

Se også:  Gør dine gamle lamper smarte med billig adapter

Philips Hue Inara Filament kan købes fra 8. februar til 749 kroner.

Find vej i haven

Hue Calla er en piedestal-lampe i rustfrit stål. Det hvide og farvede lys gør haven stemningsfuld og hjælper dig med at finde vej i mørke. Calla er en del af Philips Hue lavvolts-serien, der er let at sætte op og udbygge. Den skal blot tilsluttes det medfølgende forlængerkabel til dine eksisterende Philips Hue lav-volts-lamper.

Nye effekter i Hue appen

Udover de lamper tilføjes nye effekter i Hue-appen i første kvartal af 2022. De første to effekter er Candle og Fireplace, der efterligner den blide glød af naturligt levende lys eller en hyggelig pejs. Effekterne virker særlig godt med for eksempel Philips Hue Play gradient lighstrip, gradient light tube, eller gradient Signe bord- og gulvlampe.

Se også:  LiFX anno 2021 [TEST]: Bedre priser og fine forbedringer

Da Philips Hue løbende udvikler sig, har de nye generationer af pærer og lamper forbedrede hardwareegenskaber sammenlignet med tidligere generationer. Candle og Fireplace-effekterne udnytter disse forbedrede egenskaber og fungerer derfor kun på alle Philips Hue-pærer og lamper, der er både Zigbee- og Bluetooth-kompatible. Når effekterne er tilgængelige i Hue-appen, vil du være i stand til at se, om dit lys er kompatibelt.

Philips Hue Amarant [TEST]: Stemningslys til de lange sommeraftner


TAGS
hue
Philips Hue
smart lys

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S