Home » Mobiltelefon » Så er der 5G i Samsungs foldbare Flip-telefon
Så er der 5G i Samsungs foldbare Flip-telefon

Så er der 5G i Samsungs foldbare Flip-telefon

Share

Nu opgraderer Samsung den foldbare smartphone Galaxy Z Flip, så den kan bruges på det kommende 5G-mobilnet. Derudover er der kun små ændringer i forhold til forgængeren.

Den er lidt dyrere, og så kan den udnytte 5G-mobilnettet, når det engang kommer. Samsung har opgraderet sin foldbare mobiltelefon Galaxy Z Flip, som nu har fået tilnavnet 5G.

”Vi er glade for at give den næste generations hastighed og forbindelse videre til Galaxy Z Flip, som vil være en ny tilføjelse til Samsungs portefølje af 5G-enheder. Med dette håber vi på at kunne give vores brugere endnu flere meningsfulde oplevelser,” udtaler Samsungs danske landedirektør Claus Holm i forbindelse med offentliggørelsen.

Galaxy Z Flip 5G har også fået en opgraderet processor. Det er den første enhed i Samsungs Galaxy-serie med en Qualcomm Snapdragon 865 Plus 5G.

Små forbedringer

Der er andre små forbedringer i den nye 5G-telefon. Ifølge Samsung er det nu endnu lettere at tage billeder fra højere og lavere vinkler. Uanset om man vil optage actionvideoer eller tage livlige fotos, kan man blot dobbeltklikke i Flex-tilstand for at skifte kameravisningsvindue fra toppen til den nederste halvdel af enheden.

Se også:  Samsung Galaxy S21 FE [TEST]: En topmobil skåret ind til benet

Der er nye muligheder for at se Youtube, mens man foretager sig andre ting. Ved at anvende Flex-positionen kan man kigge på videotjenesten, og mens man streamer på den øverste halvdel af sin enhed, kan man gennemse, læse beskrivelser og kommentere på den nederste halvdel.

Der er Større muligheder for multitasking takket være funktionen Multi-Active Windows og Multi-Window Tray, som giver mulighed for at trække og slippe de apps, man vil bruge. Man kan også få adgang til to apps på samme tid med App Pair i Multi-Window Tray, så når man er klar til at dele fotos med en ven, åbnes telefonens Galleri- og Chat-apps på samme tid.

Se også:  AOD PRO Award 2021: Samsung Galaxy Z Fold3

I åben og sammenklappet tilstand.

De foldbare telefoner er aldrig blevet den helt store succes. Nogle af dem, fordi kvaliteten er for dårlig. Men netop Galaxy Z Flip slap nådigt gennem de fleste test foretaget af magasiner verden over, da den blev lanceret i februar.

Også AOD’s testredaktør Rasmus Elm Rasmussen var begejstret dengang og skrev blandt andet:

“Galaxy Z Flip er ikke nødvendigvis en erstatning for denne (den traditionelle mobiltelefon, red.) – mange vil stadig foretrække en traditionel smartphone – men den er et særdeles interessant alternativ og uden tvivl det bedste bud på en foldbar smartphone lige nu.”

Den nye Galaxy Z Flip 5G fås fra 7. august i farverne “Mystic Gray” og “Mystic Bronze”. Den anbefalede pris er 12.399 kr.


TAGS
foldbar mobiltelefon
Mobiltelefon
Samsung

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S