Home » AOD Pro » It-industrien går sammen: Aldrig mere ransomware
It-industrien går sammen: Aldrig mere ransomware

It-industrien går sammen: Aldrig mere ransomware

Share

Nu går Microsoft, McAfee og en række andre it-virksomheder sammen i en nyetableret organisation for at stoppe ransomware en gang for alle

To af IT-industriens helt store spillere, Microsoft og McAfee, er gået sammen med en række andre virksomheder og har stiftet en sammenslutning, hvis mål er at sætte en endegyldig stopper for ransomware.

Navnet på den nye organisation er Ransomware Task Force, RTF, og tanken er at udvikle og opbygge et standardiseret framework, der skal håndtere truslen på tværs af alle industrier.

Det står i skærende modsætning til måden, ransomware håndteres på i dag, hvor virksomheder og industrier hver for sig skal håndtere truslen fra de cyberkriminelle efter råd fra deres aktuelle rådgiver, og hvor der ikke findes nogen standarder overhovedet.

Se også:  Sikkerheden flytter helt ind i processoren
Strategi i to trin

Strategien fra RTF har to elementer: Først skal rapporter påpege svagheder i eksisterende sikkerhedsløsninger, og det skal få interessenter i forskellige industrier til at tage del i initiativet. Dernæst skal hele teamet udvikle en køreplan for projektet og løse problemer, som de opstår hen ad vejen.

De aktuelle 19 medlemmer af RTF er: Aspen Digital, Citrix, The Cyber Threat Alliance, Cyberason, The CyberPeace Institute, The Cybersecurity Coalition, The Global Cyber Alliance, The Institute for Security and Technology, McAfee, Microsoft, Rapid7, Resillience, SecurityScorecard, Shadowserver Foundation, Stratigos Security, Team Cymru, Thrid Way, UT Austin Stauss Center og Venable LLP.


TAGS
Microsoft
ransomware

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S