Home » Mus » RollerMouse Pro2
RollerMouse Pro2

RollerMouse Pro2

Share

RollerMouse Pro2 alt i alt er et rigtigt vellykket redskab, der højst
sandsynligt vil kunne spare mange mennesker for fremtidige museskader.

RollerMouse Pro 2 gik rent ind hos begge testpersoner, men navnligt vores kvindelige tester var glad. Hun stod, inden RollerMouse Pro 2, på tærsklen til at få sig en museskade, da det gjorde forfærdelig ondt i højre håndled, når hun brugte musen. Det var endda kun deltids og over 3-4 måneder med den almindelige højrehåndsmus.

RollerMouse Pro2 er nemlig et yderst brugervenligt og ergonomisk muse-system, der fordeler arbejdet på både højre og venstre hånd i stedet for den konstante klikken og opad hældning af kun højre hånd. Netop at dette system har en vandret hældning gør, at dine håndled ikke bliver nær så belastede som med den almindelige mus.

Se også:  Contour RollerMouse Mobile [TEST]: Bedre ergonomi på farten

Knapperne på RollerMouse Pro2 består af den samme opsætning, med fem knapper inklusiv en ”Copy/Paste”-funktion øverst, scroller, dobbeltklik samt højre og venstre, som MouseTrapper Advance. På bagsiden af redskabet kan du indstille enkelte knapfunktioner samt følsomhed af apparatet, så klik med rullestaven er mere eller mindre følsomt.

Det eneste kritikpunkt, vores testperson kunne finde ved RollerMouse Pro2, var, at musen på skærmen kan blive ”fanget” af rullestangens yderpunkter, så den skal køres hurtigt et par gange til den modsatte side af, hvor du vil have musen hen. Det er fordi, at staven er delvist gemt væk under plastikken, hvor den på RollerMouse Free er helt fri.

Se også:  Contour RollerMouse Mobile [TEST]: Bedre ergonomi på farten

Men dette er kun et mindre kritikpunkt, da RollerMouse Pro2 alt i alt er et rigtigt vellykket redskab, der højst sandsynligt vil kunne spare mange mennesker for fremtidige museskader.

DATATID MENER:

RollerMouse Pro2 er et yderst brugervenligt og ergonomisk muse-system, der fordeler arbejdet på både højre og venstre hånd.


RollerMouse Pro2
  • Pris
5
Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Contour Design
Rollermouse

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S