Home » Mus » RollerMouse Free
RollerMouse Free

RollerMouse Free

Share

RollerMouse Free har erstattet musen med en såkaldt rullestav, der går horisontalt i toppen af pegeredskabet.

Danske Contour Design har været på markedet i mange år med deres museerstatningsprodukter. RollerMouse Free har erstattet musen med en såkaldt rullestav, der går horisontalt i toppen af pegeredskabet. Du skubber ganske enkelt RollerMouse Free ind til dit tastatur og lader begge hænder hvile på den bløde håndledsstøtte.

Ud over to skumgummipuder i venstre og højre side af støtten er der fem knapper og et rullehjul til at scrolle i vinduer med. Rullestaven, der løber langs toppen af RollerMouse Free, er beklædt med gummi, som man både kan trække sidelæns og rulle op og ned med.

Se også:  Contour RollerMouse Mobile [TEST]: Bedre ergonomi på farten

De tre nederste knapper svarer til en treknapsmus, dvs. venstre og højre samt en midterknap, der fungerer som dobbeltklik. De to øverste knapper bruges til henholdsvis Kopier (Ctrl-C) og Indsæt (Ctrl-V). Netop disse genveje gør RollerMouse Free til en ret fantastisk museerstatning for en travl kontoransat, der klippe-klistrer mange gange hver eneste dag.

Helhedsindtrykket er en ret effektiv brug, hvor musepilen kan styres glidende og præcist kun ved brug af fingerkræfter. Skuldre og håndled skånes totalt, fordi begge hænder hviler på puderne på RollerMouse, alt imens dine fingre kan taste løs, samtidig med at de kan styre musepilen. Du manipulerer rullehjulet med begge tommelfingre, og på den måde slipper du helt for at flytte hånden væk fra tastaturet, når du arbejder.

Se også:  Contour RollerMouse Mobile [TEST]: Bedre ergonomi på farten

Rullestaven er fuldstændig fritlagt, så du komme til den i hele RollerMouse Frees længde. Samtidig kan håndledsstøtten frakobles, så du kun bevarer en minimal kasse foran tastaturet. Disse detaljer gør RollerMouse Free til den mest fleksible udgave, vi har testet. Dog er det begge testpersoners indtryk, at håndledsstøtten bør være koblet på for maksimal komfort.

DATATID MENER:

RollerMouse Free var den mest fleksible udgave af de mousetrappere, vi testede.


RollerMouse Free
  • Pris
5
Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Contour Design
Rollermouse

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S