Home » Skærm » Rør ved mig!
Rør ved mig!

Rør ved mig!

Share

HPs Touchsmart pc med trykfølsom skærm er både blevet billigere og bedre. Vi tester den mindste model.

Det føles som det mest naturlige i verden, når du skal trykke på en skærm for at vælge forskellige funktioner. Du glemmer hurtigt at bruge tastaturet, og du kan endda kalde et virtuelt af slagsen frem på skærmen, hvis du lige skal skrive en www-adresse. At det bare fungerer, var klart vores konklusion og følelse, da vi for over et år siden testede den første HP Touchsmart – og de nye modeller er ikke blevet ringere.

Du får stadig en trykfølsom skærm, og den nye føles endnu mere hårdfør end den første. Du kan tappe løs på skærmen, og den bliver ikke engang specielt fedtet, når du har brugt den en hel dag. Du kan stadig bladre gennem billeder og andet ved at hive fingeren hen over skærmen – som du kender det fra iPhone og iPod Touch. Denne funktion er rigtig god og lækker.

[pt id=’2006562′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Den er ikke ligefrem ultratynd men ikke større end du kan hænge den på væggen. I den ene side finder du dvd-brænder og USB-porte i den anden finder du blandt andet kortlæser.”‘]

Den er ikke ligefrem ultratynd, men ikke større end du kan hænge den på væggen. I den ene side finder du dvd-brænder og USB-porte, i den anden finder du blandt andet kortlæser.

Den mindste model, som vi tester, har 16:9 skærm med 720P opløsning på 20”, AMD Athlon processor og ATI grafikkort. Den koster lige under 7.500 kroner. Så får du dvd-drev, og vil du se film i HD-opløsning, skal du altså hente det fra internettet. Med mindre du køber den større med 23” skærm 1080P opløsning, Blu-ray-drev og hurtigere grafikkort og processor til lige under 12.000 kroner.

Se også:  Denne krumme gamingskærm er lige så stor som et tv

De fleste vil nok vælge denne mere prisoverkommelige løsning, da den tilbyder en skærm med fin størrelse, og samtidig fylder den ikke så meget på skrivebordet. Den fungerer i praksis hurtigt og er let at bruge, og den vil kunne fungere som en almindelig hjemme-pc med lækre ekstrafunktioner. Men den vil også være rigtigt god som den pc, alle i familien bruger.

[pt id=’2006561′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Med den berøringsfølsomme skærm og den specielle Tochsmart software kan du bladre gennem billeder og meget andet direkte på skærmen. Også i almindelig Windows-mode fungerer den trykfølsomme skærm godt.”‘]

Med den berøringsfølsomme skærm og den specielle Tochsmart software kan du bladre gennem billeder og meget andet direkte på skærmen. Også i almindelig Windows-mode fungerer den trykfølsomme skærm godt.

Den kan fungere som ekstra dvd-afspiller – eller tv – men også som en central enhed, der måske står i stuen og streamer til tv’et, og som giver hele familien en hurtig adgang til internettet. Den kan jo hænges på væggen, og du bruger bare den trykfølsomme skærm.

Vi er lidt vilde med den nye HP og dens muligheder, og derfor ærgrer det os, at den larmer lidt mere, end godt er. Der er en konstant susen fra blæseren, og det betyder, at opstilling i stuen er umulig i mange hjem. Dertil skal du huske, at for omkring samme pris kan du få den meget lækre iMac. Den har dog ikke trykfølsom skærm, og vil du køre Windows 7 som på denne HP, skal du købe den separat.

Specifikationer:

Processor: AMD Athlon IIX3 400e
Skærm: 20” berøringsfølsom
Opløsning: 1600 x 900 pixel
Grafikkort: ATI Radeon HD3200
Optisk drev: Dvd-brænder (slot in)
Wlan: Ja, 802.11 b/g/n
Hukommelseskortlæser: 6 i en
Styresystem: Windows 7 Premium
Dimensioner: 519 x 131 x 408 mm
Vægt: 11 kg


HP Touchsmart
  • Pris
4
Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
HP
pc-skærm
touchskærm

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S