Home » Andet » Røde flag du skal være på vagt for med botox
Røde flag du skal være på vagt for med botox

Røde flag du skal være på vagt for med botox

Share

Botox er officielt alle steder. I dag lader det til, at nærmest alle har prøvet at få botox eller overvejer at få botox. Hvis du i øjeblikket er i den nysgerrige ende af spektret, er du landet det rigtige sted. I denne artikel gennemgås de ting, du skal være på vagt over for med botox.

Prioriter en erfaren professionel, når du skal have botox

Det er essentielt, at din behandler er professionel og har de rette kompetencer såvel som erfaring til at behandle dig med botox. Der følger sideeffekter med en botox-behandling, præcis ligesom der gør med enhver anden medicinsk og kosmetisk behandling. Vælg derfor at få det gjort af en professionel person, som kan tage vare på dig, hvis noget skulle gå galt.

Hvis den professionelle vurderer, at botox er den forkerte behandling i dit tilfælde, vil vedkommende fortælle dig det. Der er nemlig to typer af rynker. Der er statiske rynker, som opstår, fordi kollagen, væv og naturlig elasticitet naturligt mister volumen. Disse rynker er dybe rynker, som altid kan ses på ansigtet modsat dynamiske rynker. Dynamiske rynker er rynker, som opstår, når vi laver bestemte ansigtsudtryk såsom at knibe øjnene sammen eller rynke panden. Botox er designet til at udglatte dynamiske linjer og rynker, mens fillers er bedre til statiske rynker. En professionel vil kende forskellen. Den professionelle vil heller aldrig råde dig til at bruge større mængder af botox, men i stedet altid starte ud med små mængder af botox.

Lad være med at lade dig narre af prisen på en botox-behandling

Et andet rød flag du skal være på vagt over for, er prisen på en botox-behandling. Hvis prisen på botox-behandlingen er for god til at være sand, er det sikkert netop det: for godt til at være sandt. Sørg for at få en behandling hos en kosmetisk klinik, der er eftertragtet for at sikre dig, at din behandling bliver sikker og effektiv. Hvis klinikken kun får få bestillinger om ugen, betyder det, at stedet ikke nødvendigvis kan give dig frisk botox, hvilket kan gøre behandlingen mindre effektiv. Sørg derfor for at spørge dig selv, om klinikken vil slippe af med botox, hvis du ser tilbud og rabatter på dens botox-behandlinger.

Botox-behandling i Danmark

I Danmark skal alle kosmetiske behandlere være registreret i Styrelsen for Patientsikkerhed. Der er derfor en høj sikkerhed kvalitet, når man bliver behandlet på en kosmetisk klinik herhjemme. I Danmark kan du få botox i København, Aalborg, Vejle og de fleste andre storbyer med 174 kosmetiske klinikker landet over.


DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S