Home » Tablet » Rocketbook Everlast [TEST]: Tag digitale noter i hånden
Rocketbook Everlast [TEST]: Tag digitale noter i hånden

Rocketbook Everlast [TEST]: Tag digitale noter i hånden

Share

På trods af tablets og laptops er der stadig folk, der foretrækker at tage noter i hånden, og de er netop målgruppen for Rocketbook Everlast, der prøver at binde bro mellem den analoge og digitale verden

Everlast er en notesbog, der fås i tre størrel-ser med et relativt få antal sider. Finten med bogen er, at du via en pen kan tage noter, og med en app til Android og iOS kan du herefter forevige dine noter i skyen. Det, der adskiller denne løsning fra mange af de eksisterende scanningsapps, er først og fremmest, at notesbogen er uendelig genbrugelig.

Når du har taget din note og sendt den i skyen fra din app, kan du med en våd klud viske noterne væk igen. Dermed sparer du papir og slipper for at bære rundt på en tyk notesbog.

Derudover kan du nederst på siderne i notesbogen krydse forskellige symboler af, og i appen kan du indstille hvilken eller hvilke skytjeneste/r, du vil sende noten til, når appen aflæser, ud fra hvilket symbol, du har sat dit kryds.

Skriver du noter og sætter kryds ud for æblesymbolet, kan du f.eks. vælge, at din note automatisk skal gemmes som PDF i Dropbox, sætter du kryds ved et andet symbol på den næste side, kan den f.eks. automatisk sende denne note som jpg til din e-mail, når du scanner noten med din telefon.

Understøtter almindelige penne

Der følger en pen med, men firmaet bag har sørget for, at løsningen bruger udbredte Frixion-penne fra mærket Pilot (som du også kan skrive med på almindeligt papir), så det er nemt og billigt at købe flere penne – endda i flere farver. Det var nemt at viske farven væk via den medfølgende mikrofiberklud som blot skal fugtes (almindelige klude kan også bruges).

For folk der vil spare papir, elsker at tage noter og vil gemme dem nemt i skyen, er det en spændende løsning. Man skal dog være opmærksom på, at det tager et øjeblik, før blækket tørrer, så løsningen er ikke egnet for venstrehåndede. Appen har også fået en OCR-løsning, så den – når vi ikke skrev alt for sjusket – kan gendanne dine noter som f.eks. et Word-dokument. Dette virker dog kun på engelsk, ligesom appen kun er på engelsk.


Everlast Rocketbook
4

Dommen

99-299 kroner

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Note

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S