Home » AOD Pro » Landmænd skal lære at bruge robotter og droner
Landmænd skal lære at bruge robotter og droner

Landmænd skal lære at bruge robotter og droner

Share

Landbruget er ved at blive robotiseret. Det skal landmænd, landbrugsstuderende, og maskinstationsejere lære noget om på en kommende demo og konference arrangeret af Business Region MidtVest

Robotterne kommer – og det er de virkelig på vej til at gøre i landbruget. Det skal erhvervet lære noget om. Derfor inviterer Business Region MidtVest landmænd, landbrugsstuderende, landbrugsinteresserede og maskinstationsejere til demo og konference i Stauning Lufthavn mellem Ringkøbing og Skjern.

Arrangementet, der hedder Robotter til lands og i luften er gratis og finder sted 19. maj. Det er en del af Madmødet 2022 og kræver tilmelding.

Arrangørerne lover, at himlen vil være fyldt med droner over lufthavnen, og at der på lufthavnens marker vil suse avancerede robotter rundt og rydde ukrudt, sprøjte og slå græs.

Se også:  Robotmesse i Odense genopstår – lover over 100 udstillere
Lufthavnen som teknologicenter

”Der er enorme perspektiver i implementeringen af robotter og droner i fremtidens fødevareproduktion. Det kan hjælpe med en langt mere effektiv og præcis drift af markerne, og samtidig bliver produktionen mindre belastende for klimaet,” påpeger Susanne Nors.

Også droner til landbruget vil blive demonstreret.

En af de virksomheder, som vil demonstrere deres robot og diskutere betydningen af de data, som robotten generer, er AgroIntelli.

”Robotter er ikke længere noget som kommer engang i fremtiden; de kører på marken i dag, og vi glæder os til at vise, hvordan de bringer værdi – både for den enkelte landmand og for vores miljø og samfundet,” siger direktøren for AgroIntelli, Ole Green.

Se også:  Abstrakt tænkning eller papegøjesnak?

TAGS
droner
robotter

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S