Home » Smart hjem » Robotstøvsugere [TEST]: Intelligent rengøringshjælp
Robotstøvsugere [TEST]: Intelligent rengøringshjælp

Robotstøvsugere [TEST]: Intelligent rengøringshjælp

Share

I mange tilfælde vil det dog give mest mening at tidsindstille robotterne, så de kører, når du ikke er hjemme. Sæt dem eksempelvis til at gøre rent hver dag klokken 10, når du er taget på arbejde. Det klares via appen.

Udvidet rengøring

Alle tre suger fint og takket være børster, der rækker udover kanterne får de det meste af skidtet med, også inde i hjørnerne. Neato kan sættes på en Turbo-tilstand. Så giver den en ekstra skalle, når der er behov. Effekten ses, hvis gulvet er særlig beskidt, men det dræner også batteriet hurtigere.

Robotten er ikke nok

En robotstøvsuger er fin til at holde gulvet fri af overfladisk snavs, men ikke nok til en komplet rengøring. Du er nødt til at supplere med en “rigtig” håndholdt støvsuger engang imellem. De er heldigvis også blevet smartere og mere gadgetificerede.

Dyson er leveringsdygtig i nogle af de teknologisk mest avancerede støvsugere. Vi lod den nye Cyclone V10 tage skidtet der, hvor robotterne ikke kunne nå hen. Det klarede den nemt og særdeles effektivt.

Se også:  Vind en intelligent robotstøvsuger, der tømmer sig selv

Den er ledningsfri men forsynet med en motor af samme kraft som en kablet model og med et batteri, der klarer cirka en time på en opladning. Den kan bruges som gulvstøvsuger med langt rør eller som kompakt håndstøvsuger, hvor den dog bliver lidt tung på grund af batteriet.

Der medfølger alt, hvad man kan forlange af mundstykker og tilbehør.

Det vilde, farverige plastdesign må være en smagssag, men kedelig ser den i hvert fald ikke ud.

Dyson Cyclone V10.

Dyson Cyclone V10.

Deebot 930 har ikke så høj sugekraft, til gengæld larmer den mindre. Den går desuden et skridt videre ved at tilbyde aftørring af gulv. Fyld den med vand, sæt kludden i bunden, så bliver gulvet “wipet”. Det sker i samme arbejdsgang som støvsugningen, og robotten er selv i stand til at sætte vask på pause, når den kører over et tæppe, hvor den så til gengæld aktiverer en boost-funktion, så tæppet får en kraftigere sugning.

Se også:  iRobots nye robotstøvsuger samarbejder med gulvmoppen

På den måde får du mere omfattende rengøring. Dog er det ikke med en rigtig gulvvask. Wiping-funktionen svarer til at tørre gulvet over med en fugtig klud og er bedst egnet til lakerede gulve, lino-lium og lignende. På et ubehandlet trægulv gør den ikke megen forskel.

Som en ekstra bonus leveres Deebot også med en manuel støvsuger; endda en trådløs en, som kan oplades i samme basestation som robotstøvsugeren. Så kan du gå hjemmet efter de steder, hvor robotten ikke når, eksempelvis møbler, hjørner med spindelvæv i loftet osv. Der er forskellige mundstykker.

iRobot i7+ har den trumf, at den er i stand til at tømme sig selv.

TAGS
deebot
ecovacs
iRobot
Neato
robotstøvsuger
Roomba

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S