Home » Smart hjem » Al-Ko Robolinho 500 E [TEST]: Terrængående plæneklipper
Al-Ko Robolinho 500 E [TEST]: Terrængående plæneklipper

Al-Ko Robolinho 500 E [TEST]: Terrængående plæneklipper

Share

Denne Al-Ko Robolinho 500 E robot-plæneklipper kan ikke kun klippe græs på en stigning uden for kategori. Snart vil den også kunne tilsluttes Wi-Fi, så du kan styre klipningen af plænen fra din smartphone

Regn har vi ikke haft meget af hen over sommeren, så måske har du ikke haft det store behov for en plæneklipper. Men det kan være, det kommer nu her i efteråret, og så er det rart at slippe alligevel. Det kræver kun en robotplæneklipper som denne nyhed Al-Ko Robolinho 500 E.

Det er imponerende og også sjovt at se Al-Ko-klipperen knokle op ad en hård stigning (op til 45 procent). Den har kraftige riller i hjulene bagest, og vægtfordelingen er så god, at maskinen ikke vælter under ”bjergbestigningen”. Netop styrke er en af de ting, man efterspørger som haveejer. Så det er et plus ved denne robotplæneklipper.

Se også:  GARDENA smart Water Control: Automatisk vanding i hele haven

Bortset fra det ligner Robolinho 500E de fleste gode robotplæneklippere. Den passer sig selv, og du skal kun sjældent gribe ind. Den kører selv hen til ladestationen, når der ikke er mere strøm på batteriet, og da maskinen har en stærk motor kombineret med de nævnte grovrillede hjul, kan den håndtere de fleste plæner.

Selve klipningen har ærligt talt været svær at teste på sommerens ”afbrændte” græsplæner. Men med hele fire skær til at håndtere klipningen er vi sikre på, at den også klarer denne del godt. Vi kender Al-Ko udmærket, og den teknologi, producenten benytter, er gennemprøvet. De fire blade, der roterer under maskinen, er i øvrigt lette at skifte selv for ikke-fagfolk.

Se også:  Arlo Audio Doorbell [TEST]: Intelligent dørklokke genkender dit kæledyr
Godt alternativ: Worx Landroid M

Meget kompakt klipper. Den måler kun 38,5 x 26 centimeter og er derfor ekstra god til trange områder. Til gengæld knap så terrængående som den testede Al-Ko. Worx Landroid M koster 5895 kroner.

Al-Ko Robolinho 500 E
  • Kvalitetsindtryk
  • Brugervenlighed
  • Funktioner
  • Ydelse
  • Pris
3.5

Testholdet mener:

Al-Ko Robolinho 500 E er en stærk robotplæneklipper, som er nem at betjene. Wi-Fi er på vej, og det vil løfte plæneklipperen op over mængden på markedet. Klippetid/ladetid er 50/50 min og prisen er 5499,-

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Roboline
robotplæneklipper
Smarthome

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S