Robot-potten passer din plante

Robot-potten passer din plante

Share

Nu skal du ikke længere bekymre dig om din plantes velbefindende. Parrot POT vander din plante og fortæller dig hvordan den har det via din smartphone.

Planter kan være pæne, gode for indeklimaet og alle mulige andre fine ting, eneste problem er blot at de skal passes. Har du erkendt med dig selv, at du ikke er den bedste til den opgave, så er Parrot Pot den rette løsning.

Har er nemlig tale om en plantepotte, der passer din plante for dig.

Den er fuld af sensorer, som måler og analyserer omgivelser, jordforhold, lys m.m., og den sender informationerne til din mobil eller tablet via Bluetooth, så du kan se om alt er som det skal være – eller reagere hvis det ikke er. Du får en alarm på mobilen i tilfælde af akutte behov som mere lys eller gødning.

Se også:  Guide: Skab et smart hjem med gratis software

Mangler planten vand, klarer potten selv opgaven, ved hjælp af en indbygget 2.2 liter vandbeholder. På den tilhørende app, Flower Power 2.0, kan du bestemme, hvordan vandingen skal foregår – sæt den på fuld autopilot, hvis planten skal vandes optimalt udfra pottens målinger eller få vandressourcerne til at række op til en måned, hvis du er på ferie. Vandingen kan også klares manuelt med et klik.

Når vandet er ved at slippe op, får du en advarsel på mobilen.

Parrot Pot fås i tre farver – Slate gray, Porcelain white og Brick. Den kommer på markedet i løbet af 2016. Den amerikanske pris bliver $99 dollars, så den danske vil formentlig blive i nærheden af 1.000 kroner. 

Se også:  D-Link Wide Eye HD 180˚ Panoramic Camera [TEST]: 180-graders overvågning

 

Del denne