Home » AOD Pro » I dag starter robotmesse i Brøndby – i halv størrelse
I dag starter robotmesse i Brøndby – i halv størrelse

I dag starter robotmesse i Brøndby – i halv størrelse

Share

Den traditionsrige messe Automatik trodser corona-smitten og lukker i dag dørene op i Brøndby Hallen. Der er lige godt 90 udstillere, cirka halvt så mange som sidste gang.

Mange messer må aflyse på grund af corona. Men Automatik-messen, som finder sted hvert andet år, bliver gennemført.

Det sker i Brøndby Hallen fra i dag til og med torsdag. Flere end 90 udstillere står ifølge arrangøren MCH klar til at præsentere nye løsninger og muligheder inden for automations- og robotbranchen, ligesom de besøgende kan hente viden om alt fra Industri 4.0 til kunstig intelligens fra de mange konferencer med blandt andre Lego, Novo Nordisk, Teknologisk Institut og Virsabi.

Se også:  Robotterne indtager gader og marker

Konferenceprogrammet byder blandt andet på temaerne Robotter, AI – Artificial Intelligence, Industri 4.0 og Maskinsikkerhed.

Halvt så mange udstillere

Antallet af udstillere er omtrent halveret i forhold til sidste messe i 2018, hvor der var et rekordstort antal udstillere, nemlig 178.

Trods det mindre format lover arrangørerne en varieret messe. Verdens smalleste magnetventil, en desinficeringsrobot, kompakte 3D-scannere og sensorapps til farveinspektion er blandt nyhederne. Og udstillerne omfatter virksomheder som Bila, Fanuc, Technicon, OnRobot og Zebicon.

Messen skal være tryg

At så mange udstillere bakker messen op trods corona glæder projektchef hos messearrangøren Mona Jakobsen.

“Vi er meget glade og taknemmelige for, at flere end 90 udstillere fra branchen har vist os tillid og valgt at bakke op om messen og på den måde bidrage til at holde hjulene i gang i dansk erhvervsliv,” siger Mona Jakobsen og tilføjer:

Se også:  CES er skudt i gang: Coronaens greb har ikke klemt livet ud af verdens største it-messe

“MCH gennemførte i august den første MCH-messe siden nedlukningen, interiør- og designmessen Formland, med bred tilfredshed fra både udstillere og besøgende. De gode takter bygger vi videre på, når kunder, forhandlere, leverandører og samarbejdspartnere fra robot- og automationsbranchen i næste uge mødes til personlige møder i trygge rammer til Automatik.”

Automatik gennemføres under konceptet TrygtMøde, der med nøgleprincipperne antal, afstand og hygiejne skal sikre udstillere og besøgende.


TAGS
Messe
robot

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S