Her er mobilabonnementerne du kan bruge i EU

Her er mobilabonnementerne du kan bruge i EU

Share

En ny EU lov træder i kraft 15. juni, hvilket har betydet en ny situation på det danske telemarked. Nogle selskaber har hævet deres priser, mens andre har valgt at lave abonnementer, der kun virker i Danmark

Samlino.dk har foretaget en undersøgelse af de danske teleselskaber, der allerede nu har meldt ud, hvordan deres abonnementer kommer til at se ud efter, at de nye EU regler for roaming træder i kraft d. 15. juni. De nye regler betyder, forbrugerne skal kunne bruge deres mobiltelefon som i Danmark i hele EU op til en ”fair use” grænse for data.

Nedenstående tabel viser, hvordan telemarkedet ser ud for de billigste abonnementer for de teleselskaber, der har meldt ud, hvordan markedet ser ud, når reglerne træder i kraft. Oversigten indeholder kun de abonnementer, der har inkluderet udlandstelefoni og altså ikke de abonnementer, der kun fungerer i Danmark.

Se også:  Pristjek: Her er Danmarks billigste mobilabonnement

Der er ikke medtaget abonnementer fra store selskaber som Telmore og Telenor, da de fortsat ikke har meldt ud, hvordan deres abonnementer ser ud, når de nye regler træder i kraft. Nedenfor ses abonnementer i prisklassen 900-1200 for et halvt års forbrug.Sidst har vi de største danske abonnementer inklusiv EU roaming. Nogle abonnementer går også udenfor Europas grænser. Blandt andre giver 3 dig mulighed for roaming i hele 52 lande heriblandt USA og Kina.

Mobilabonnementer med roaming.

Mobilabonnementer med roaming.

Del denne