Home » Kamera » Lille kamera hjælper dig med at holde øje med vejen
Lille kamera hjælper dig med at holde øje med vejen

Lille kamera hjælper dig med at holde øje med vejen

Share

Med RoadEyes har chaufføren et konstant vidne i bilen, fra det øjeblik hvor motoren tændes, til køretøjet igen parkeres. Kameraet optager kontinuerligt alt, som udspiller sig foran bilen – trafiksituationer, usædvanlige begivenheder og smukke landskaber langs vejen

Til en begyndelse kommer to modeller; recONE som er en lidt enklere og billigere model, samt recSMART som er meget avanceret og udstyret med en række spændende funktioner.

Fælles for begge er, at de har indbygget Wi-Fi, som gør det muligt at styre kameraerne fra en smartphone, samt hurtigt og nemt at dele de optagede oplevelser på de sociale medier via en separat app (fås til både iOS og Android). RoadEyes har desuden sit eget Community til sine brugere.

Vil du også optage det der sker bag bilen? Anskaf dig både RoadEyes recSMART og recONE og montér den sidstnævnte bagudrettet i bilen. De to kameraer kan parres via Wi-Fi og give billed-i-billed-funktion, dvs. film fra det bagudrettede kamera vises som en miniature ovenpå det fremadrettede. Begge får strøm fra samme 12V-stik.

Forskellig kvalitet

RoadEyes recONE har et vidvinkelobjektiv (150°) og kan optage i opløsninger op til 1080P (1920 x 1080 pixels). Kameraet starter automatisk, så snart du starter motoren.

Se også:  Volvo bruger den nyeste gaming-teknologi til at udvikle sikrere biler

Videofilmene lagres på et micro SD-kort (tilbehør). Når kortet er fuldt overspilles gammelt materiale automatisk. Du behøver altså aldrig bekymre dig om at løbe tør for hukommelse eller spilde tid på manuelt at slette filter.

 

recSMART kan optage i opløsninger op til 1440P (2560 x 1440 pixels) og starter automatisk, så snart du starter motoren. Med kontinuerlig videooptagelse er den dit personlige øjenvidne i bilen.

Den indbyggede GPS-modtager logger kontinuerligt bilens hastighed og kørt vejstrækning, så du bagefter kan genskabe din rute på et kort. Videofilmene lagres på et micro SD-kort (medfølger ikke). Når kortet er fuldt, overspilles gammelt materiale automatisk. Du behøver altså aldrig bekymre dig om at løbe tør for hukommelse eller spilde tid på manuelt at slette filter.

recSMART er også udstyret med en 3-akset gyrosensor, som registrerer pludselige bevægelser, f.eks. en kraftig opbremsning eller kollision. Når dette sker, gemmes en filmsekvens indspillet 5 sekunder før frem til 5 sekunder efter hændelsen i en sikker mappe, som ikke kan slettes. På den måde får man automatisk materiale, der kan benyttes som bevis ved en eventuel ulykke.

Se også:  Nyt Ford-system vil forudse og forebygge trafikulykker

En anden sikkerhedsdetalje er funktionen ”Nødoptagelse” (Emergency Recording), som også gemmer 10 sekunders video i en sikker mappe. Den kan aktiveres ved hjælp af en medfølgende trådløs fjernudløser, hvis man f.eks. befinder sig uden for bilen, og der sker noget, som man gerne vil dokumentere.

Styr det med mobilen

For at lette betjeningen har recSMART indbygget Wi-Fi og styres fra din telefon ved hjælp af app’en Road-Eyes (findes til iOS version 8 eller højere samt Android 4.0 eller højere). Med app’en kan man også dele indspillet materiale på de sociale medier som Facebook, Instagram, Twitter etc. eller loade det op til sikker og gratis cloud-lagring, som styres af RoadEyes.

Kameraet får normalt strøm fra bilens 12V udtag, men et indbygget, genopladeligt batteri gør, at det kan bruges alene (maks. 5 minutter). Det er nemt at tage det fri, idet det er forsynet med en magnetisk anordning.

RoadEyes kan købes nu til 699 kroner for recONE og 1.499 kroner for recSMART.


TAGS
Bil
sikkerhedskamera

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S