Home » Andet » Rettelse: P55 Express bundkort (AOD 3/10)
Rettelse: P55 Express bundkort (AOD 3/10)

Rettelse: P55 Express bundkort (AOD 3/10)

Share

Dette er stortesten i dét nummer, som netop er udkommet. Desværre er der sket en redaktionel fejl, og konklusionen er glippet i bladet. Den bringes hermed nedenfor med beklagelser fra vores side.

Asus P7P55D-E Pro og Gigabyte GA-P55A-UD5 er begge fyldt med alskens teknologier, overclockningsvenlige bios og giver begge adgang til sata 6Gb/s samt usb 3.0. Begge er fantastiske bundkort, men kortet fra Gigabyte vinder bedste køb, fordi den er fornuftigt prissat, er hurtig og giver meget teknologi for pengene. Men begge anbefales, hvis man vil have adgang til den nyeste teknologi. Asus Sabertooth 55i er ligeledes et godt gedigent kort, der giver kvalitet for pengene, og som er egnet til tweekeren.

Intel DP55KG er et godt bundkort, der leverer varen ydelsesmæssig, og som virker godt gennemtænkt. EVGA FTW200 klarede sig fornuftigt i testen, den havde som plus, at der fulgte mange kabler og et kontrolkort med, men det var ikke nok til at restfærdiggøre prisen i forhold til konkurrenterne. Sidste kort er Intels DH55TC mediekort, der var udenfor konkurrencen, men netop i forbindelse med en »Clarkdale« processor er det et indlysende valg til et mediecenter. Derfor får den vores anbefalerlogo.

Bundkort er lidt svære at teste. Ideelt set skal man have bundkortene over en længere tidsperiode, så det kan nås at teste kortene i forbindelse med diverse situationer og med forskelligt hardware. Det vil også være en fordel at teste med forskelligt hardware.

Det kniber også med at have tid og mulighed til efterprøve alle tekniske finesser til bunds, hvad enten de er på selve bundkortet eller befinder sig i bios på bundkortet. Når alt kommer til alt, betyder bundkortet ikke alverden i forbindelse med ydelse sammenlignet med andre computerkomponenter.

Hvad der betyder noget, er antallet af features og muligheden for at udnytte den på bundkortet isatte hardware optimalt herunder hører også overclocking. Men stabilitet og opbygning må siges at være yderst vigtig, også at det er let at betjene bios og kortet i almindelighed. Hvilket kort skal man så vælge? Ja i langt de fleste tilfælde vil du få glæde af alle deltagende kort. MSI P55-GD65 er kortet, langt de fleste vil få størst mulig udbytte af, og så er det ikke engang testens dyreste. Derfor vinder den bedst i test.


TAGS
Alt om DATA

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S