Home » Processor » Retina-opløsning og usb 3.0 i Samsungs næste mobiler
Retina-opløsning og usb 3.0 i Samsungs næste mobiler

Retina-opløsning og usb 3.0 i Samsungs næste mobiler

Share

Samsung har afsløret specifikationerne på sin næste processor. Den har kræfter i klasse med en bærbar samt opløsning højere end hd og lynhurtig forbindelse med usb 3.0

Udviklingen er langtfra gået i stå, når det kommer til mobiler og tablets. Inden længe vil de tage endnu et stort teknologisk skridt fremad. Det viser specifikationerne på Samsungs nye Exynos 5-processor, som vi kan forvente at møde i kommende mobiler og tablets fra producenten og formentlig også i enheden fra andre producenter.

Der er tale om en dobbeltkernet sag, hvilket umiddelbart kan virke som et skridt tilbage, da de fleste topmobiler i år er kommet med quad core-processor. Men ser man nærmere på den nye chip, er det klart, at de to kerner og en kraftig grafikchip vil klare væsentligt mere end de Tegra 3-processorer, som lige nu er de herskende på markedet.

Se også:  Samsung vil gøre din hverdag nemmere med intelligent teknologi

Den Arm-baserede chip har clockhastighed på 1,7GHz mobil cpu, og Mali-T604-gpu’en understøtter både skærme med 2.560×1.600 pixels, 3D og DirectX 11.

Du får også lynhurtig forbindelse med usb 3.0 samt sata 6Gb/s-controller, der giver en forventning om, at man snart vil have mulighed for at koble mobilen til computeren og få videooverførsler i de højeste opløsninger.

Videostreaming via WiFi understøttes også, og derudover er den fyldt med en lang række anden finteknik, som uden tvivl giver nogle særdeles imponerende mobiler. Præcis hvilke mobiler der vil få glæde af den, er dog endnu ikke offentliggjort.


TAGS
Mobilprocessor
Retina
Samsung

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S